i telefon, i nya jeans

Tänkte gå upp tidigt idag för att ta en pw, men det blev inte riktigt så. Det blåser förfärligt mycket och jag orkar bara inte gå ut i detta väder. Kommer ut på terrassen men inte längre än så. Det gör ingenting egentligen för jag har lite att stå i här hemma. Imorgon åker min kära mor, bosse och min morbror till rhodos och här blir jag hemma med min tioåriga kusin. Förhoppningsvis kommer min kära vän Mattias hit från stockholm och gör så att jag känner mig lite mer trygg i mitt hem. Ska bara prata med mor om det, hoppas hoppas.

Nu ska här städas!

all good things come to an end

Nu har det gått en vecka, jag är ännu besviken och ledsen. Ikväll tittar jag förbi problemen och har kul med mina vänner!


står bara still

Träffade just Josie utanför mig, det var skönt att få se henne för det var ett bra tag sen känns det som! Vi har alltid så mycket att prata om när vi inte har setts på några dagar. Jag är glad att jag har en så fin vän! ♥

Jag drar mig undan lite just nu, men allt känns ganska grått och tråkigt. Jag har alldeles för mycket tankar i mitt huvud och jag får ingen klok sömn på nätterna. Det känns tungt.

I helgen blir det jobb och även en liten utgång på lördag tillsammans med Jos och Sandra! Jag behöver det, och det ska bli så otroligt kul att träffa Sandra igen för det var sååååå länge sen nu. Fast jag ska träffa henne imorgon också efter jobbet, underbart!
På söndag nalkas det personalfest och jag är supertaggad!

jag gråter bara i regnet

Jag är helt tom. Jag vet ingenting.
Jag skäms. Om någon frågar efter dig kommer jag låtsas som om jag inte vet vem du är.
Snälla, lös det här nu. Kom ifrån det här nu. Jag vill inte se dig såhär!


jag älskar dig