dont bring flowers

Är just nu i sthlm hos min kära vän Tobias med min andra kära vän Josefine. Jag tycker det är trevligt men för tillfället så är jag ensam hemma hos familjen Frithiof. De andra är i kyrkan och jag ville inte följa med. Kyrkan är inte riktigt min grej, även om det kanske skulle varit mysigt. Nu ska jag nog ta och ringa min mamma och säga hej :)
SAKNARRRRRR! och imorgon gäääller det!!!!!

you make me smile

Halsfluss på väg, känns det som. Vita prickar på halsmandlarna. Jag blir deprimerad. Började gråta.
Men det finns iaf lite ljus just nu, det är underbart.

Fredag åker vi till sthlm, måndag är det paramore. Taggad till tusen även om jag är sjuk. FYFAN VAD DET KOMMER BLI TOPPEN!


h&m 299 kronor



klackhöjd 12 cm.
Finns även i jadegrön.

h&m 299 kronor


Klackhöjd 12 cm! Finns även i svart och guld.

det finns stunder man saknar


scorett.se 799 kronor




solstråle

Min lovely mr. X ligger i sängen och sover så jag passar på att skriva ett kort inlägg eftersom det var ett tag sen.
Jag är nästintill frisk nu så imorgon bär det antagligen av till skolan igen. Äntligen! Det har blivit långtråkigt att sitta hemma nu..
Idag måste jag springa in på stan för att hämta en mobil eftersom min har gått sönder, Jos är snäll och lånar ut så länge :) Puss på henne!

Nu ska jag koka lite kaffe sen försöka få sötnosen att vakna :)

din sko 599 kronor



klackhöjd 13 cm!

Många vill ha dessa skor och självklart är jag en av dem. Synd som det är så är de slutsålda nästan överallt.

hurt

Jag har legat sjuk nu sen i torsdags kväll/natt. 39 graders feber, hosta, ont i halsen och öronen. Ont i hela kroppen har jag också. Det verkar inte riktigt bli bättre så jag får ligga och bara ta det lugnt nu. Det är inte kul. Men som jos sa till mig igår, vi har iaf något att se fram emot! Nu är det inte länge kvar till PARAMORE <3

blogg i skolan

Vi har nu fått en uppgift om "blogg-världen" på svenskan. Riktigt roligtt faktiskt!

Har läst många inlägg om hur falskt det är att vara storbloggare. Alla skriver hemliga saker om alla. De skriver verkligen ut ALLT! Vilka folk har haft sex med, vad alla har gjort för misstag. De klagar på varandras utseenden och nästan allt om personen i fråga. Det är ju hemskt! Visst, de får fler besökare och pengar för att skriva skit om varandra. Men ibland kan man ju undra om det verkligen är värt det? Ena dagen är de vänner och andra dagen står det sånt som man inte skriver om sina vänner i bloggen. Kan inte förstå hur man kan kasta bort vänskaper på det sättet?! Det känns som om allt förstörs pga deras bloggar. Jag vet ingenting om hur det är att vara storbloggare och jag tror inte jag vill veta det heller. Men om jag skulle vara en storbloggare hade jag aldrig skrivit sånt skit om mina vänner!


majs

Ligger i min säng ute hos pappa med katten. Mysigt som tusan. Skulle se andra avenyn vid nio, men tror ni ettan funkar? NEJ, självklart inte. Så jäkla typiskt.

Jag vet fan inte vad som är problemet men jag är sjukt sprallig! Detta är helt galet, HEEELT galet!

Godnatt allesammans :D

matters

Dålig uppdatering på ett tag. Har haft fullt upp med massa fix.
I fredags åkte vi på någon fest i slite, trevligt!
Och i lördags hade vi överraskningsfest för Lisette eftersom hon fyllde arton på söndagen. Det var nog det roligaste på länge faktiskt! :D


sveriges snyggaste


over

Det känns så skönt att vi äntligen kan prata med varandra som normala människor. Även om det är jobbigt ibland men det är bra, det gör mig glad att vi äntligen kan det, verkligen! Ibland saknar jag din närhet och din personlighet. Men det skulle aldrig funka igen, jag vill bara att alla andra också ska inse det.

scary

Igår var jag, Julia och Josefine på stan. Julia åkte hem efter ett tag, jag och Josefine stannade kvar inne på cubus. Josefine testade lite grejer och speglade sig i fönstret. Det kommer en gubbe och kollar in och gör tummen upp för henne och trevlig som hon är så ler hon tillbaka och gör tummen upp hon med. Han står fortfarande kvar och kollar på oss och det började bli lite obehagligt så vi gick längre in i butiken, då kommer han in och han såg riktigt läskig ut. Vi gick till provhytten och ställde oss så att han inte kunde se oss. Vi hör hur han går utanför och vi börjar bli rädda så vi står kvar där inne och vågar inte gå ut. Sen går jag ut och kollar om han är kvar och då ser jag att han går ut ur affären. Vi går ut och då kommer han ut ur carlings precis när vi går ut. Vi går in igen och då kommer han in efter oss. Det blev riktigt obehagligt så vi stod där och låtsades som ingenting och bara väntade på att han skulle gå ut. Efter ett tag gick han och vi gick ut fort som tusan och sprang runt hörnet. Usch, det var riktigt läskigt! Våra hjärtan slog i 180. Ska man inte kunna gå på stan längre utan att bli förföljd?

have2have.se 390 kronor



ca 13 cm klack, 3 cm platå!

move on

Skolan hela dagen. Hem i blåsten. Det är skitkallt nu, jag förstår verkligen inte grejen med kallhet?! Kanske en timme efter att jag kommit hem så körde jag min moped till pappas verkstad, min farfar ska göra service på den sen är det dags för att försöka sälja den. Jag behöver den faktiskt inte mer och det är riktigt pinsamt att köra den!

Ikväll har jag varit ute och gått med Jos i typ en timme, mys! Nu väntar snart sängen och en skön sovmorgon imorgon, mums :)


din sko 499 kronor


klackhöjd: 12 cm!

Tiamo 750 kronor




alone

Sitter i mitt rum hos pappa, ser på djävulen bär prada och försöker bli varm. Fryser som bara den och det är inte kul!
Imorgon är det dags för skola igen, ser inte fram emot det. Första lektionen = trafikkunskap från åtta till elva. Förstår ni hur jobbigt det är? Läraren pratar hela tiden och drar sina dåliga skämt som bara han tycker är roliga. Men jag ska inte klaga, det är nyttigt med skola!

Det är rätt mycket som händer just nu, men visst har jag blivit lite bättre på att uppdatera? :) Det gillas. Nu är det dags för mig att försöka sova så att jag inte sitter uppe hela natten, godnatt!