4 dagar kvar

Gårdagen spenderades i skolan, stan och södervärn/säve. Idag har vi gått på stan för att leta lite presenter till mig som fyller år om fyra dagar. Jag längtar! :)

Ikväll åker vi till Hannes och tar det lugnt. Det behövs!


äntligen fredag!

JAg ska precis börja sminka mig och Jos kommer hit snart. Var på vero modas klubbkväll igår och handlade lite. Det var ju 20 % på allt. Super bra tycker jag. Tänkte ta en bild på det jag köpt. Ska försöka hitta min brors kamera så jag kan låna den. Camen går ju inte att ställa in att den tar av sig själv. Det är inte kul!

Dags att börja fixa sig :)

29

Mässan i skolan gick super. Gick sedan till åhléns för att prata med en kille där om APU. Jag fick det och nu är det ordnat. På fredag ska jag dit och spendera två dagar i veckan hela våren där. Kul! Mötte upp pappa för synundersökning. Det blev glasögon. Ni får se dem när jag fått hem dem!

Jag är inte alls på bra humör. Just nu går Du över gränsen.


.

Sitter hos Hannes. Jag är trött och på dåligt humör. Inget går riktigt som jag vill idag. Det är inte kul!

28

Det gick riktigt segt att gå upp i morse. Jag låg och drog mig i sängen in i det sista sedan fick jag bråttom till skolan. Där hade vi teori lektion i gympa sedan handelslektion där vi pratade om APU och vi fick våra APU pärmar. Det är lite svårt för mig det där med APU, jag har ju ännu ingen plats att vara på. Tänk att allt krångel alltid hamnar hos mig när det gäller sådana här saker... Vid kvart i elva åkte jag, Lisette och Sandra ut till hemse tillsammans med Sandras mamma och hund. Vi var i hemse ungefär fem minuter sen vände vi igen och åkte tillbaka in till stan. Då vi gick och åt sedan in och ha Administrationslektion. Där jag gjorde en grej på kanske tio minuter sen var jag klar och fick i stort sätt gå hem för dagen. Jag gick tillsammans med Josefine och Lisette ner på stan där vi gick runt och kollade lite medans jag väntade på hannes och dom på Lhena. Nu sitter jag här och hannes sitter bredvid men han sover så jag tänkte packa ner mina kläder och sen ska vi ta hans väldigt högljudda moppe hem till honom där vi ska spendera kvällen och jag ska hjälpa honom med en skoluppgift. Imorgon är det mässan i hansahuset. KOM DIT! :)


.

idag har dagen varit lagom värdelös. Sexualkunskap hela dagen och vi har fått hört på ungefär samma saker om och om igen. Vi har också bara suttit still ungefär HELA dagen, usch! Imorgon måste jag, Lisette och Sandra åka till hemse igen för att hämta muffinsen vi ska få till mässan. Halva dagen lär gå bort, skönt!

Vi ska ut på APU nästa vecka och jag har ännu inte fått någon APU-plats. Jag har inte ens lust att ha det längre. Så jävla mycket krångel och dom anstränger sig knappt!

Nu ska jag och älsklingshannes kanske kila in till affären för jag är så sugen på melon och glass, hoppas mamma langar fram lite pengar till oss. Sedan blir det bara mys resten av kvällen, är så trött och det är så härligt att bara ligga i sängen och se på tv :) Godnatt!

hejpådig

Sitter just nu i skolan och har samhällskunskap. Vi ska göra det där fördjupningsarbetet om ett fattigt och rikt land som jag har skrivit om innan, tror jag, Josefine är lite kär i Carl Jan. Hon sitter och letar efter bilder på honom just nu. Kolla hennes blogg där hon kommer skriva om sin hemliga kärlek till honom. Och sandra sitter och pillar med mobilen och nu dog den hon blev rädd. Lisette gör något konstigt med sin datorn så den blev helt konstig och helt vit typ. Tove sitter och kollar helt skräckslaget på oss alla andra. Men hon är lite knäpp hon också, snart lovar jag att det kommer något ur hennes mun som kommer in här i bloggen. Nu ska jag arbeta lite.


tråkig söndag

Jag och Hannes vaknade runt klockan halv ett idag. Riktigt skönt att sova ut ordentligt men jag är inte speciellt mycket piggare för det. Imorgon är det dags för skola igen och det är inte ett dugg lockande. Nu ska jag umgås med de andra i köket. Hannes mumma är här :)

:D

Lisette städar för fullt och jag sitter här och kollar runt lite. Sen kanske Sandriiii kommer hit också! Kul kul!
Synd att Jos inte kunde vara med, hon är ju i sthlm och lever livet den lilla skiten :) Hannes är också i sthlm över dagen och ska köpa en moppe. Jag förstår dock inte varför han ska lägga ut så mycket pengar på en sak som han inte kommer ha särskilt länge. Men det är ju hans pengar så han gör vad han vill med dom. Han kunde dock köpt min för ett skitbra pris bara för att han är han ;)

Lisette är så jävla virrig så det blir kul va, haha! + att vi lyssnar på Nicke och Nilla, finns det något bättre? Självklart inte.   
            
 

Lisette

har precis duschat och ska snart klä på mig sedan ringa till Lisette för att se om hon orkar gå upp sedan gå eller ta bussen hem till henne. Vet dock inte vilken busstidstabell man kollar på. Men det ordnar sig!

Idag blir det nog en heldag med Lisette för att få henne på andra tankar än det som hänt. Hon förtjänar inte det! <3

Slänger nog in något inlägg senare, har ingen fantasi just nu.


crazy

Har inte kunnat skriva på hela veckan. Skolan, Pappa, Hannes har det varit hela veckan.
+ att jag har börjat störa mig på massor av saker just nu. Och jag tror jag hoppas ibland lite för mycket på att vissa saker ska ske fast de kanske inte gör det. Vi får se och fortsätta hoppas helt enkelt.

Sitter och väntar på jos som är på väg hit tror jag. Sen ska vi kila till skolan!
Ha en bra dag.

regn

Det regnar ute och är grått och trist. Hur tråkigt är inte det? Det är väl bara att sitta inne helt enkelt, fast det gör man ju alltid denna årstid. Jag längtar till våren och sommaren när man kan gå ut utan att frysa. Det ska bli så skönt, och tänk er när man kan ta på sig fina vår och sommarkläder. Finns inget bättre nästan!

Mamma opererades idag, hoppas det gick bra! Försökte ringa henne förut men hon svarade inte. Hon kanske sover ännu. Men hon ringer nog upp senare min söta mamma :)

Ikväll ska jag ut till Hannes, det är skönt att veta att man inte har något plugg att göra! Hade det största provet hittills idag, känns som om det gick bra faktiskt. Svarade iallafall på alla, men om alla är rätt återstår att se! Hoppas på ett VG men man ska ju inte ha för höga förväntningar. Ikväll, var det jag skrev om ja.. Vi ska fixa lite i hans rum säger han. Vi skulle egentligen åkt till pappa men det får bli imorgon istället! Vill pyssla lite i mitt rum också som jag har snackat så länge om. Det måste bli av nu!

Dessutom åker Jag, Lisette och Sandra till hemse imorgon för att besöka Hearts of Sweden som gör bla vaniljhjärtan. Det är till ett projekt vi har i skolan. Vi ska ha en mässa med massa gratis smakprover typ. Kul! Kom dit när den är! :D

Nu ska jag packa! Tjingeling

gah

Jag är inte på bra humör, har pluggat hela kvällen och ska jag vara ärlig så har det gått åt helvete, rent ut sagt! Det är så jäääkla mycket så jag blandar ihop allting. Jag kunde till och med känna hur alla tankarna åkte omkring som i en berg- och dalbana där inne i min hjärna. Jag lade ner pluggandet nyss och tänkte lägga mig i sängen och varva ner lite nu. Jag är bara irriterad på allt just nu. Usch!

Imorgon opereras mamma, hoppas det går bra! Älskar dig mamma, du är bäst ♥

Godnatt och Sov gott :)

böcker

Jag kom på nu när jag packar och fixar här hemma att jag läser två böcker samtidigt? Det kan inte vara normalt. Man brukar ju läsa ut en bok sen börja med den andra. Men inte jag inte. Jag fick en bok av skolan, Champagneflickan, som jag började läsa. Jag kom till mitten sen fick jag en bok av Hannes som han fick av sin skola, fyran av Gossip girl och då var jag ju bara tvungen att läsa den boken innan jag läste ut den andra. Och sen i fredags fick jag en till bok av Hannes, Att älska som en porrstjärna, och nu sitter jag här och funderar på om jag inte ska ta och börja läsa den nu? Nej, jag tror jag läser ut åtminstonde Gossip girl först. Det låter bäst!

Varför skrev jag ens detta? Jag börjar bli bloggberoende... Kan man bli det? Kanske föds en Brunettelin här inom mig.

ångest

Jag får sådan ångest av att veta att jag måste rå-plugga hela kvällen. Finns det något värre? Nej, det gör det verkligen inte. Jag måste ta tag i det nu medans jag väntar på Hannes sedan finns det inte så jättemycket tid kvar av dagen. Vill inte sitta hela kvällen. Plus att jag blir så trött av pennecillinet. Först och främst ska jag plocka i ordning lite på rummet och packa ner saker som jag ska ha med mig hem till Hannes. Medans jag lyssnar på Paramore, såklart!


mitt minne

Jag har verkligen sämst minne, kom på nu när jag kollade klockan att jag skulle ju till sjuksystern på sådan hälsokoll eller vad det heter. Fan, nu har jag missat den tänkte jag. Ringde upp Lisette och frågade vad skolsystern heter, hon brukar ha koll men hon har ingen koll så hon frågar Jos om hon vet och då slår det henne också att hon ska dit idag vid två! Och jag står före henne på klasslistan så jag har tiden innan henne och den är halv två. Så som tur var hade jag inte missat den! Ska möta tjejerna där vid fem i halv två så vi får det gjort. Super :) Jag hatar dock sådant men det är lika bra att man får det gjort eftersom man förr eller senare måste gå dit ändå.

Vi fick sluta vid lunch idag eftersom våran Svenska lärare var sjuk och vi hade Turism innan så där har vi nu fått ett miniprojekt som vi ska jobba med. Så det fick vi göra hemma, skönt att sluta tidigare. Fick en jättebra grupp. Jos, Sandra och Tove. Lisette däremot är nog inte SÅ jätteglad för sin grupp, jag förstår henne! Stackarn...


Nu ska jag faktiskt spela lite The sims, ovanligt va? ;)


samhällskunskap

Jag sitter just nu i skolan och ska börja göra en uppsats om Den orättvisa världen på samhällskunskap. Jag tror dock att Jos är lite trött, haha hon är sjuk i skallen :) Det är sagt med kärlek!
Nu ska jag börja leta lite länder och fortsätta skratta åt mina störda kompisar Jos och Lisette!


!!!!!!



tankarna virvlar omkring när man hör denna person sjunga!

helt slut

Sitter hemma helt själv just nu, jag hatar det! Jag måste ju hela tiden prata och när jag är själv, vem ska jag prata med då? Jag får väl sitta och sjunga i min ensamhet. Det är iallafall vad jag brukar sysselsätta mig med. Men nu går det ju inte så bra eftersom min hals har varit typ trasig i flera dagar. Är dock på bättringsvägen och kan äta igen. Men min mage fick en chock igår när jag åt rätt mycket mat. Gud vad ont det gjorde! Men det blir bättre och bättre för varje dag. Känns super!

Idag skulle jag egentligen på fika tillsammans med släkten på pappas sida hos min gammelmormor men jag känner mig ännu riktigt trött och sådär så jag följer inte med. Känns lite surt att jag inte kan/orkar eftersom hon är över 90 år och det kanske inte är så många fler gånger jag träffar henne. Vi är inte där så jätteofta så jag hoppas jag hinner träffa henne några fler gånger innan det är för sent! Känns konstigt att säga så, men det är så det är..

Och igen Sabina, jättekul att du följer min blogg :) hehe, skriv gärna din bdb här så jag får se vem du är! Jag är nyfiken :D

yes

Det finns faktiskt en sak jag skulle vilja göra. Och det är att tatuera in något som ska stå för min älskade och saknade mormor. Jag satt och kollade på lite bilder på google för idéer till mitt sängbord som jag tänkte göra något med färg. Så kom jag att tänka på det med tatuering till mig själv. Ett par små änglavingar i nacken skulle jag vilja ha. Min mormor är en underbar ängel som alltid vakar över mig. Om jag ändå bara vågade... Vill så gärna ha min mormor med mig i tankarna hela tiden.

värdelös fredag

Det är fredag och jag är ännu hemma från skolan, kan det bli mer värdelöst? På måndag som först får jag gå till skolan igen. Jag saknar Lisette och Josefine en aning...

Sabina här kommer svaret på din kommentar: Jag skulle gärna vilja lägga ut bilder på bloggen, men det är såhär att jag har bara min mobil att ta kort med just nu och det är en väldigt dålig kamera i min ändå rätt nya mobil så jag hoppar hellre över den delen med bilder i bloggen så länge jag bara har mobilen. Det är skittråkigt men det ska bli ändring. Jag fyller ju år snart och det enda jag önskar mig är faktiskt pengar till en kamera eller helt enkelt bara en kamera ;) Något av det får jag iallafall och då blir jag superglad så om lite mindre än en månad så kommer det antagligen in massor med bilder hela tiden :) Eftersom du inte hade skrivit någon bloggadress eller kanske inte ens har en så fick du ditt svar här! Ha det så bra :)

Nu ska jag vila mina ögon lite, är jättetrött ännu..

sjuksjuksjuk

Jag har legat hemma sen i måndags eftermiddag och igår var jag hos doktorn. Det visade sig vara halsfluss. Har inte ätit klokt på alla dessa dagar eftersom jag inte kan svälja, alltså knappt ens vatten. Men lite får jag ner. Eller rättare sagt jag tvingar ner det. Har inte haft feber idag, skönt. Det kanske kommer senare men jag ser det positivt. Jag har iallafall fått medicin nu och den hjälper. Hatar verkligen att vara sjuk, får inte ens vara med min älskling. Det är nog det värsta. Saknar honom sjukt jätte mycket.
Nu börjar mitt favorit barnprogram. Jag känner mig alltid så liten när jag är sjuk. Hehe.

:((((

jag har ont i hela kroppen och min hals känns som om det är en kniv jag sväljer varje gång jag sväljer!!!

12

jag gick hem från skolan idag, jag mår inte alls bra. Knarkar te och snart kommer mamma med halstabletter!
tänkte underhålla er lite med en bild!



1. Sko med kilklack 298 kronor
2. Väska med nitar 249 kronor
3. Armband 59.50 kronor
4. Bikiniöverdel 129 kronor
5. Bikiniunderdel 98 kronor
6. Nattlinne 149 kronor
7. Topp 98 kronor
8. Örhängen 29.50 kronor

Allt detta är något jag MÅSTE ha och gärna innan jag åker till Kreta. Men det är ju ännu några månader kvar.

11

Min helg har varit super lugn. Har inte mått särskilt bra, haft lite feber hit och dit. I fredags somnade jag framför teven innan klockan nio, hannes väckte mig vid tio och så gick jag in till sängen. Vi tänkte att vi skulle se Harry Potter men jag somnade så fort Hannes hade satt igång den och så sov jag till halv ett igår. Då måste jag vara utvilad. Men jag kände mig inte som det, allt var helt tung i kroppen iallafall och huvudet värkte. Hela gårdagen tog vi det lugnt såg på tv och spelade skip-bo och spelade lite dator. Det är precis vad jag har tänkt göra nu, spela dator. Jag är helt frälst i the sims ännu. Snart kommer the sims 3 ut. Hannes funderar på att boka det redan nu. Hoppas han gör det, för det verkar hur kul som helst! Jag låter som en fem åring. Men vem bryr sig? :)


näthandel

Har inte haft möjlighet att skriva på några dagar, men vad gör det? Jag har bara legat och myst hela tiden istället, iallafall nästan.
Just nu sitter jag på näthandel, ny kurs igen! Gah, jag vet inte vad jag ska skriva, jag har dålig fantasi när jag är i skolan.
Vi får höras senare! :)

77777777

Skolan gick bra idag, det var inte så segt som jag trodde det skulle vara utan det gick faktiskt rätt snabbt idag. Vi började ny kurs idag, Administration, just nu verkar det inte så himla kul men vi har faktiskt bara gjort en mindmap eller vad det heter. Efter skolan gick jag och Lisette in på stan. Jag köpte ingenting av det jag tänkte att jag skulle köpa, dum som jag är. Men jag köpte en tröja på Carlings för bara 49 kr. Snacka kap. Jag har inte testat den än, tänkte ha den imorgon. Vi får se vad jag tycker om den då!

Har precis duschat och sitter ute hos Hannes, vi ska snart se Grammisgalan på tv tillsammans med Marie och Magnus tror jag. Äta lite chokladpudding+grädde. Det är alltid mysigt här :) Imorgon blir det att åka till pappa, det kändes som om det var evigheter sen jag var där fast det var ju senast i förrgår. Känns inte som om jag är där så himla mycket, så jag får försöka ändra på det. Jag vill hinna fixa klart mitt rum också. Jag tänkte göra en egen sänggavel och sen har jag massa andra ideér. Tänkte nämligen ha lite indiskt tema eftersom jag gillar verkligen ALLA saker som finns på indiska. Idag när jag, Hannes och Marie var där och kollade till en sak till Hannes rum så hittade jag skitfina gardiner som jag tänkte ha. Jag har såna planer. När jag är klar med allt får ni se, om det nu blir precis som jag vill. Jag hoppas iallafall det!

hugoj (här lät jag Hugo skriva sitt namn, snacka söt han är)

skola

Jag har precis duschat och sitter här med min rosa mysiga morgonrock och mina duntofflor och dricker mitt kära vaniljte. Skolan börjar idag vilket känns jävligt surt. Jag är hur trött som helst och fattar inte hur jag ska klara av en hel dag. Jos ligger på sjukan också för hon ska opereras så det är bara jag och Lisette där. Snacka tomt utan Jos. Ska även börja en ny person i vår klass, undra hur det ska gå? Hon och jag kommer inte särskilt bra överrens. Äsch, vi får se.

Igår var vi hemma hos Rebecka, det var super mysigt. Hon bakade muffins som var supergoda men lite brända, hehe. Hon fick även presenter av oss ju, två pyjamasar, en mössa och tofflor till söta Caspian och sen fick Rebecka en blomma av Hannes och Marie som jag var och köpte åt dom :) Hon blev super glad och det kändes toppen att vara där ute även om vi tjejer alltid får problem med någonting, denna gång var det att bussen aldrig kom fast vi stod och väntade i ungefär en timme sen kom Karros pappa och hämtade oss. Var kall som attan om mina fötter när jag kom hem, usch!

Nu måste jag börja sminka mig och klä på mig. Ha en bra dag!

otur

Emma kom hit och vi gick nästan direkt in till stan för att möta upp Karro och Natta. Det var trevligt, den där stunden på stan. Vi kom nämligen inte iväg till Rebecka eftersom ingen buss gick som den skulle och Rebecka skulle få folk hem till sig senare så hon höll på att fixa en massa där hemma. Vi får helt enkelt åka dit imorgon istället. Hoppas vi har lite mer tur med allting då :)

Sitter just nu hemma och väntar på att pappa ska ringa så jag kan åka dit. Det ska faktiskt bli skönt att åka dit ikväll! Jag borde blivit konstig, för jag är egentligen en "statsmänniska", om man kan kalla visby för en stad. Men jag trivs verkligen i stan och hatar att vara på landet där man inte kan ta sig någonstans. Men när jag väl kommer dit känns det alltid så skönt för man vet att man inte kan göra så mycket annat än att vara inne och se på tv. Och idag har jag en sån dag. Jag vill bara ligga inne och ta det lugnt! Kanske läsa en bok, dricka lite te och spela spela lite playstation eller något kortspel. Det kallar jag mysig hemmakväll.




5

Hannes väckte mig redan vid lite över nio men jag valde att ligga kvar och sova en stund till så jag bara kunde sätta mig i bilen och åka in till stan vid halv elva. Så nu sitter jag hemma och har precis duschat och ska börja fixa mig. Vid två åker jag, Natalie, Emma och Karro bussen ut till Rebecka. Snacka om att det ska bli mysigt! Alla tjejerna är samlade och Rebecka. Kan inte bli bättre!

Nu ska jag göra mig lite frukost och sminka mig.
Hoppas alla får en underbar dag, för det ska jag få ♥


4

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år! Jag önskar mig självklart en kamera, gymkort+gymkläder (gärna samma gym som Hannes, så jag får lite sällskap) och sedan det vanliga, alltså pengar. Jag blir nöjd med allt jag får, faktiskt. Det blir jag jämt, på julafton, på födelsedagen, när jag får överraskningar. Åh, jag längtar till den 4 februari nu! :)

Jag måste vända på mitt dygn nu! går och lägger mig runt fyra och vaknar runt ett, halv två. Skolan börjar snart, vilket inte känns så lockande. Men jag måste vara pigg och försöka vara så aktiv det bara går.

Ja, det blir inget bad idag, vad var det jag sa? Men det är så här att Hannes ska gymma nu, det brukar ta lång tid som alla vet. Jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det innan! Men till saken, när han ändå skulle gymma kände jag att det är ingen idé att simma. Jag vill sola istället.

3

Jag sitter och spelar the sims  och hannes ligger i min säng och ser på tv. Vi är inte särskilt sociala av oss märker jag!
Jo, förresten när jag vaknade imorse så var allting täckt med snö. Jag hatar snö. Det värsta av allt var att vi gick väldigt långt för att vi skulle med bussen ifrån Hannes idag, i snö som far rakt in i ögonen, så missade vi bussen precis. Kan det bli värre? Vi fick sitta i busskuren i ungefär tio minuter extra sen kom Magnus och hämtade oss. Det kallar jag ställa upp :)

Imorgon funderar vi på att gå och simma. Det låter som en bra idé tycker jag, men när det väl kommer till kritan så är jag ändå för lat för att göra sånt. Jag borde ta mig i kragen och inte vara så jävla lat, måste ju börja röra mig lite nu känner jag. Sen funderar vi även på att börja sola solarium, åker ju till Kreta om några månader och jag som har väldigt svårt för att bli brun borde "mjuka upp" huden i tid. Jag vill bli riktigt brun!
Har även mina funderingar på att klippa mig, det är så slitet så det tar ungefär en kvart (om man överdriver) att borsta ut håret varje gång jag duschat. Ge mig tips på frisyrer!

2

Hannes ligger ännu i min säng och sover, jag lovade honom att inte väcka honom för han behöver sova ut. Men nu är klockan sjukt mycket och jag funderar på om jag ska göra en frukost på sängen till honom! Med toast och oboy och lite mys :)

Idag funderade jag på om jag skulle gå på stan och se om jag hittar något. Vi får se om jag orkar.

första dagen på 2009

Det känns konstigt att det redan har gått ett helt år, det känns inte som det. Gårkvällen blev trevlig, men jag hatar verkligen hamnen på nyårsafton. Massor av fjortisar som springer runt och skriker och går in i en hela tiden! Det är värdelöst, man kan knappt se fyverkerierna! usch.

Det hår året ska jag iallafall göra till det bästa året, så gott det går!