blandat

Imorgonbitti åker jag, det ska bli skönt.
Kommer sakna min älskling så mycket så att det gör ont, ikväll ska jag bara ligga i hans famn hela kvällen och mysa och pussa på honom tills han somnar. Även fast jag önskar att han inte ska somna, för jag vill vara med honom så mycket det bara går nu sista dagen, känna hans närhet varje lite sekund vill jag göra. Jag älskar dig, babylove, mer än allt annat! Du vet att jag sa att jag ska älska dig vad som än händer, och det menar jag för jag älskar dig ännu. Du är det bästa som hänt mig!

En vecka är inte så länge så vi klarar det, fast vi har inte varit utan varandra på hur länge som helst.
Detta var mitt sista inlägg innan jag åker och om jag hittar någon dator där borta så ska jag uppdatera igen :)
Ha det så bra allihopa! ♥


pluggarsöndag

Sitter hemma hos Hannes och pluggar för fullt, ska göra klart det sista nu denna vecka eftersom jag åker på torsdag morgon. Känner mig lite stressad men ligger jag i nu så hinner jag. Denna dagen har gått åt till att tvätta, börja packa lite smått och plugga. Hannes sitter i köket och pluggar också så båda har verkligen pluggar söndag idag, hehe!

Börjar känna nu att det kommer bli jobbigt att åka ifrån min älskling, men det är trots allt bara en vecka, antagligen en jäkligt lång vecka eftersom tiden går saktare när Hannes inte är i min närhet. Fast vi kommer ha så sjukt nice där borta som vi hade förra gången, så det kommer också bli kul. Jag ser faktiskt fram emot detta och det kommer nog bli jättekul! Så jag är verkligen inte negativ till att åka, höhö. Vem älskar inte värmen?!

Nu ska jag plugga vidare sen sova så gott, så gott :)

done



ha en kul kväll för det ska jag ha!

SÄVEFEST!

Det blir av, håller på att fixa mig nu och väntar på att älskling ska komma in till stan så vi ska kunna dra vidare. JAG ÄR TAGGAD!


partyparty

Som vanligt hade vi ingen administration idag så jag slutade vid klockan kvart över elva, skönt eller skönt? Skönt!
Sitter och funderar på om jag ska plugga eller städa. Hm, antar att jag ska plugga lite. Bäst att göra så mycket som möjligt när man har tiden till det. Ikväll är det sävefest och jag och min underbara älskling ska kanske dit tillsammans med några kompisar, men det är inte helt bestämt ännu. Hoppas dock vi ska dit, det är den sista för i år och jag är rätt så taggad! Imorgon ska jag vara på åhléns när alla andra är lediga. Det lockar inte speciellt mycket men det är ett måste. Börjar tolv, slutar fem så tiderna är det ju inte något fel på. Dock värre på fredag, usch! Vill bara att Sofie ska vara där också, vi har ju så JÄKLA KUL tillsammans! Det är de sista dagarna jag är där sen nästa vecka åker jag äntligen till underbara kreta! Det enda sämsta är att jag inte har kunnat sola solarium nu innan eftersom jag äter medicin fast när den är slut ska jag sola MINST en timme varje gång. Höhö, jag satsar på att bli brun, hallå... Dessutom hade några tabletter kommit hem idag som gör att man lättare blir brun, nice!
Nej, nu känns det som om jag bara svamlar så jag ska plocka ut min disk sen plugga lite!


outfit


chinos-fått av älskling m. familj. linne-veromoda. tröja-gammal

outfit


jeans-vila. linne-jc. tröja-budapest

.

jag vill inte ens tänka tanken på att förlora dig

skolan

Sitter just nu i skolan och har engelska. Jag, Lisette och Jos håller på med ett arbete om Titanic. Fast Lisette är sjuk idag, eller hon har nackspärr stackarn...
Jag är lagom irriterad på en lärare som sa till mig att jag inte hade uppnått betyget G i den kursen för att jag inte har skickat in det material som behövs. MEN grejen är den att det är det jag har, jag har skickat det mailet och HON har läst det. Hon har alltså slarvat bort det och om hon inte hittar det lär hon ju ge mig ig i kursen? Det ska väl inte vara så att jag ska behöva skicka ett arbete två gånger för att läraren har slarvat bort det, jag menar de säger till oss elever att vi ska hålla reda på våra saker och om man ber henne skicka ett mail igen så gör hon inte det.. Nej, det gör mig bara irriterad att tänka på det, satt fan en halv natt med att göra klart det. GAH!
Nu är det snart lunch så vi ska arbeta lite till nu.
Hörs sen :)

outfit


chinos-vero moda. rosa linne-fått av hannes mamma. kofta-h&m

det regnar här idag

Sitter hemma, borde plugga men känner att jag inte orkar göra det just nu. Istället sitter jag och lyssnar på Fonky Fresh och tänker tillbaka i tiden då jag alltid lyssnade på den sortens musik. Väntar även på Hannes, vi ska mötas på stan denna regniga dag och gå där en sväng sedan även äta där.
Mamma är på väg till Falun, kul för henne! Hon är ju aldrig iväg någonstans, fast nu framöver ska hon iväg på färja tillsammans med hennes kompis. Hade jag varit arton hade jag viljat åkt med, ni kan ju bara gissa vad jag skulle göra? ;) höhöhö.
Nu ska jag leta reda på ett paraply sen ringa Hannes för att se hur han ligger till på gymmet.
Puss ♥

söndag

Sitter hemma hos Hannes och väntar på lunch, makaroner och mina älskade vegetariska filéer. Mums! Det är alltid lika gott.
Hugo sitter på puffen på golvet här bredvid mig och spelar tv-spel och skriker "NEEEEJ" hela tiden, det verkar inte gå så bra för honom. Han har nästan gett upp, så söt han är. Om några timmar ska vi åka hem till mig för att spendera kvällen där. Jag ska fortsätta plugga massor innan jag blir för trött. Det är rätt mycket plugg nu som måste bli klart innan jag åker till Kreta om lite mindre än två veckor, så varje dag sätter jag mig och pluggar. Duktigt av mig tycker jag!

Ha det så bra tills vi hörs nästa gång.
Jag lovar att bli bättre på att uppdatera :)

sjukling

Jag har blivit dålig på att uppdatera. Har pluggat som en dåre nu nästan varje dag förutom igår. Gick hem från skolan för min hals gjorde så jäkla ont. Lade mig och sov och hade feber. Doktorn klockan fyra. Denna gång var det halsfluss. Nu skulle doktorn i alla fall skicka en remiss till öron, näsa, mun doktorn så att jag kanske kan operera bort halsmandlarna. Nice, jag är rädd!
Vid fem i tolv ska jag till doktorn igen, Hannes ska ta prover så vi ser om det är han som smittar mig hela tiden. Om jag orkar så ska vi äta på stan. Om jag ens kan svälja det, fast det tror jag. Medicinen gör ju ändring direkt fast jag har ännu rätt ont när jag sväljer. Usch, jag gillar inte att vara sjuk. Nu ska jag ta ett bad sen vila en stund.
Ha en bra dag :)

jobb

Ska snart ta mig iväg till jobbet och jobba tillsammans med Hampus. Är sjukt trött ännu fast jag varit vaken i sisådär en timme. Det går över sen, jag ska ju skura toaletter, höhö.

Efter jobbet ska jag direkt hem och plugga och äta god mat. Sen ska jag hem till Hannes senare. Om jag inte skulle till pappa och göra någon sorts intervju.


tisdag

Lediga från skolan idag, jag har inte gjort ett dugg. Nu är jag rastlös som bara den och går runt och plockar med allting hela tiden. Det behövs dammsugas och dammas och plockas i mitt rum. Jag har bara plockat och slängt gamla papper nu i en halvtimme. Mer ska jag inte göra nu, klockan är rätt mycket. Eller mycket och mycket men bor man i lägenhet känns det lite sent att börja dammsuga klockan nio på kvällen så att det dånar in i grannarnas lägenheter. Så istället tänker jag välja kläder och så tills imorgon. Funderar på mina nya klackar från h&m...