söndag

Igår var dagen hur mysig som helst! Vi var på basaren till ungefär klockan ett och sen åkte vi hem för att spela lite the sims och sedan åkte vi in till stan med Marie för att handla mat och lite annat :) När vi kom hem gjorde vi en pepparkaksborg som blev lite misslyckad eftersom vi inte riktigt hade tänkt ut hur många "tornsaker" vi skulle göra, men det blev rätt fint tillslut, haha. Sen myste vi bara framför tv:n och sen blev det att spela sims rätt sent in på natten. MYSIGT!

Idag ska jag möblera om lite för min bror flyttar hem idag. Fan, jag vill inteeeee! Men men, vad kan man göra? Ska iallafall ställa in datorn på mitt rum eftersom han absolut inte får röra denna dator.. Ska även på julskyltningen med Lisette, Josefine och Lhena :) Tror jag, jag får se hur mkt jag har att göra här, måste tänka ut ett bra sätt att ställa mina möbler. Fan, jag blir irrterad av tanken att han ska flytta hem. GAH!

Nu måste jag fixa mig, uppdaterar kanske sen :)


städ

När jag kom hem skulle mamma precis börja julpynta så jag kände att jag skulle hjälpa henne, jag började städa mitt rum inför julen vilket behövdes! Men jag fick stoppa nu för jag ska alldeles strax kila in till stan för att möta upp hannes och sedan kolla runt lite för att leta efter julklappar.

Jag har också letat efter den där tavlan jag skrev om i förra inlägget på indiskas hemsida men den finns inte någonstans, skit också! Nu måste jag skynda mig lite, ska nämligen vara där vid halv.
Detta var också det sista inlägget för idag och om jag har tid och lust imorgon så skriver jag ett inlägg då :)

Annars, ha en bra helg ♥


svenska

Sitter vid skolans bärbara dator och lyssnar på ronny och ragge - rara söta anna, haha så skön! Slutar om ungefär en timme och då ska jag hem och vänta på älskling sen ska vi kanske ta en sväng på stan om vi hinner. Tänkte leta efter lite guldsaker till mitt rum :) om jag inte ändrar mig till någon annan färg såklart. Har förresten hittat en fin tavla på indiska som jag tänkte ha på någon vägg i rummet, tips till dig pappa :)

yesbox

Det är snart dags att gå till skolan, vi börjar med drama som är mitt värsta! Till och med matte är roligare och dom som känner mig bra vet att jag hatar matte, då måste verkligen drama vara tråkigt.

Igår låg vi bara och myste hemma hos pappa, eller precis innan vi åkte ut tog vi en fika på skafferiet och det var riktigt mys! Blev dock bara en snabbfika för jag skulle hem till mamma och plocka ihop lite kläder. Det var strömavbrott då, helt kolsvart.
Ikväll blir det att åka ut till pappa igen, kanske fixa lite med rummet, möblera lite och så. Sen blir det väl antagligen tv-tittande. Vid elva imorgon ska vi på basar på Hugos skola, trevligt!

Nej nu måste jag dricka upp mitt te och sedan borsta tänderna och sedan gå till skolan, jag vill inteeee!

seg

Sitter hemma och bara tar det lugnt, funderar på att gå och lägga mig en stund är nämligen helt slut! Och ärligt talat är jag trött på allting...

Slänger nog in lite bilder dessa dagar ist. Orkar inte göra någon dagens heller, soffan väntar!

personlig försäljning

Sitter på lektionen och ska jobba med något arbete på datorn om att göra förarbetet till en fältförsäljning av en varugrupp. Vi har endast två lektioner idag eftersom vår mattelärare skulle vara barnvakt och vår projekt och företaganelärare är sjuk så blev våra lektioner inställda. Alltså slutar vi kvart över elva idag, skönt! Då blir det hem till mamma för att dricka te och ta det lugnt.

typiskt

sitter nu på datorkunskap, vi fick sitta och vänta i en kvart på läraren och eftersom vi inte trodde att hon skulle komma så reste sig alla vid kvart i och var på väg att gå. Då kommer läraren precis upp för trappan när vi är på väg ner, så typiskt! Men denna lektion behövs verkligen, och för en gångs skull så kom jag & Lisette i tid!

Jag har inte riktigt bestämt mig om jags ka möta upp Hannes på stan efter skolan om jag ska gå hem direkt och vänta på honom där. Det märker vi senare :)

grrrrrrrrrr

Sitter på handelslektion och jobbar på för fullt. Eller inte för tillfället då jag skriver blogg ;) Nästa vecka ska vi redovisa om våran affärsidé, och helt ärligt så kommer det gå bra :) Tänk om vi kunde få starta detta företag, sjukt kul isf!

Nu är det dags för mat!

dagens

Humör: Glad men trött :)
Gjort: Varit i skolan
Planer: Att gå på stan med Hannes och sedan åka hem till honom.
Ser på: Datorskärmen, vad annars?
Lyssnar på: Coldplay - viva la vida
Läser: Bloggar! är det ovanligt?
Dricker: Mitt älskade vaniljte
Äter: Kolabollar
Bästa: Vaniljte!
Sämsta: snön som  börjar bli slask
Väder: Snö, lite slask och väldigt kallt!

tisdag

Började klockan åtta men kom lite för sent eftersom att vi fastnade med bilen i all snö på parkeringen och sedan gick låset i baklås på toaletten i skolan. Eller den gick inte i baklås, det var bara jag som inte visste hur man låste upp dörren. Det låter hur knäppt som helst men jag ska förklara hur det låg till! Det finns två lås på toaletten där jag gick in. Låste dörren och sedan skulle jag ut därifrån så låser jag upp på det "normala" låset som finns på alla toalettdörrar. Dörren gick självklart inte upp och jag försökte om och om igen att låsa upp och öppna dörren. Men det gick inte, så jag ringde till Lisette och Josefine som ännu var hemma och sa att jag satt inlåst och så säger dom att jag ska ringa till en annan klasskompis men hon svarar inte, då ringer jag istället till Josefine som satt på bussen på väg till skolan och sa att hon skulle hjälpa mig när hon kom tillbaka. När hon är framme vid skolan ungefär skickar hon ett sms till mig och säger "om det är toaletten med två lås måste du låsa upp på båda låsen". Smart som jag är hade jag inte tänkte ut det innan. Haha, så efter ett tag inne på toaletten som kändes som en evighet kom jag ut. Det andra låset var ju ett lås som "självlåste" sig eller hur man ska förklara!
Resten av skoldagen gick bra, drama och sedan handel. Två lugna lektioner :)

Tänkte slänga in en dagens nu direkt och jag undrar verkligen vem det är som kommenterar anonymt här. Skriv namn, tack! :)

dagens

Humör: Småglad :)
Gjort: Varit i skolan
Planer: Att åka hem till far
Ser på: Marilyn Monroe arbetet!
Lyssnar på: Klasskompisarnas babbel
Läser: Faktasidor
Dricker: Te
Äter: Pappas goda mat
Bästa: Ingen aning faktiskt.
Sämsta: Snön...
Väder: snö, snö och åter snö

engelskalektion

Sitter på engelskan och tänkte skriva på mitt Marilyn Monroe arbete som jag började med förra veckan. Är nästan helt klar, skönt! Känns som om jag verkligen är klar i tid för en gångs skull.

Slutar kvart över tre då jag ska gå hem i snöovädret och dricka en kopp te och göra lite skolarbeten. Sedan bär det hem till far där jag antingen ska fixa med mitt rum eller att plugga ännu mer.

jag är redo!



Jag har tagit på mig mina varmaste kläder som består av Leggins, jeans, baströja långärmad och en stickad polotröja med stor krage. Så snart bär det av till skolan, kommer säkerligen halka tiotusenfemtioelva gånger på ö&b parkeringen, där brukar det vara riktigt halt! Önska mig lycka till :D

ingen rubrik

Marie körde hem mig innan hon körde Hannes till skolan. Jag bad om att få bli avsläppt vid åkessons musik för att jag trodde inte jag skulle kunna gå in på baksidan. (har dock inte ens kollat hur det ser ut där, men när det blåser mycket så går det knappt att få upp dörren) Från åkessons musik och hem till mig är det kanske 200 m och redan på den lilla biten var jag så frusen så jag skakade. Just nu känner jag bara att jag inte vill gå ut mer förrän det har slutat blåsa runt en massa snö som träffar en rakt i ansiktet och ögona. Det är verkligen det värsta jag vet! Fast självklart tycker jag att det är mysigt med snö också, men enbart när det faller stora fina flingor från himlen och det ska inte blåsa!

Gotland idag från mitt sovrumsfönster!


pluggpluggplugg

Tänkte sätta mig och gör klart alla arbeten jag ligger efter med, eller ska iallafall försöka göra klart samhällskunskapen. Om mitt humör ens tillåter det!

Färgade håret igår, denna gång lite mörkare! Blev mycket bättre då jag fick bort allt det grå/gröna som blev sist jag färgade.


Dags för plugg och sedan mys. (broderi kanske?!)

dagens

Humör: Trött, än så länge.
Gjort: Sovit och ätit frukost.
Planer: Färga håret och kanske träffa Julia och Julius :)
Ser på: Familjen Addams
Lyssnar på: ingenting.
Läser: Bloggar.
Dricker: Oboy
Äter: Toastmacka
Bästa: Pengar, mer säger jag inte (a) (detta inträffade dock igår men det är ännu det bästa)
Sämsta: Ingenting, hittills
Väder: SNÖ!

äntligen

äntligen är det fredag och det betyder helg! behöver sova ut och bara ta det lugnt, plugga behöver jag också göra. Får blir en pluggsöndag helt enkelt.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, och imorgon kanske det blir fest :) får se vad som erbjuds helt enkelt.

Börjar kvart i tio även idag och vid 12 har jag idrottsprov vilket inte känns sådär jättejättebra, men jag ska göra mitt bästa annars får jag helt enkelt göra om det på något vis. Prov och pluggning är inte riktigt min starka sida när jag är på dåligt humör som jag var igår. När jag pluggat ungefär tre timmar tvingade jag Hannes att gå med mig till macken för att köpa godis, och han är så söt och gör det :)

Nu ska jag läs aigenom alla papper en sista gång sen blir det att kila till skolan, ska nämligen möta Lisette vid stigen :)


dagens + annat

Humör: Tankfull
Gjort: Varit i skolan och ska snart in på stan med mor
Planer: plugga, vad annars?
Ser på: idrottsboken
Lyssnar på: If tomorrow never comes
Läser: Idrottsboken
Dricker: mjölk
Äter: Tunnbrödsknäckemacka.
Bästa: Inget
Sämsta: Mitt humör
Väder: kallt och blåsigt. som vanligt på Gotland.

Min dag har varit toppen tills matten skulle sluta, inte för att den tog slut utan för att min hjärna höll på att sprängas av att jag jobbat riktigt bra idag!



Haha, denna bilden gör mitt humör lite bättre :)

sovmorgon!

Har precis sminkat mig och nu sitter jag bara och lyssnar på musik, ska snart gå till skolan.

Förlåt att jag inte skrev igår men jag var verkligen trött och pluggade hela kvällen. Sen somnade jag tidigt.
Kommer en dagens senare, måste fixa det sista :)


jag har mitt ljus!

När allt är mörkt, så är det du som lyser upp allt igen.
När jag är ledsen, är det du som tröstar mig och gör mig glad.
När alla andra sviker är det du som står kvar.
Jag är så otroligt glad att jag har just dig vid min sida, dag ut och dag in.
Jag älskar dig mer än något annat, Hannes.



trött

Vi har sovmorgon idag till kvart i tio och jag gick upp klockan halv åtta för att åka till stan. Så nu sitter jag här och ska snart sminka mig och dricka mitt te :)

Jag är verkligen hur trött som helst just nu, som varje dag. Det är riktigt jobbigt för jag vet inte riktigt vad det beror på. Ser bara fram emot lovet nu så man kan få sova ut ordentligt!

:S

Fan, rent ut sagt, vad jag blir sur på mig själv! Jag försöker plugga, men det går inte? Det är för mycket annat i min hjärna nu.. Gah!

Jag saknar dig, mommo

dagens

Humör: riktigt trött men jag är glad ändå :)
Gjort: Varit i skolan, kommit hem, åkt till hannes, ätit middag.
Planer: Plugga, tyvärr.
Ser på: Inget just nu, men det blir andra avenyn senare :)
Lyssnar på: Tv:n i vardagsrummet
Läser: GA
Dricker: Äppeljuice
Äter: Potatismos.
Bästa: Hannes!
Sämsta: plugga, plugg, plugg
Väder: Hur kallt som helst.

resultatet på håret


dumma mig!

Jag har rätt mycket att plugga på nu och saker som ska lämnas in som jag tänkte göra nu i veckan, så jag skrev ner allt på en lapp så jag kan skriva in det i min kalender. Och idag fick vi en uppgift som vi ska jobba med på engelskan imorgon som vi skulle ta hem och jobba igenom hemma idag, vad tror ni jag gör? Ja, självklart glömmer jag uppgifterna i skolan! Åh, vad jag blir sur på mig själv. Jag måste verkligen ta tag i mig själv nu och hålla ordning på allt. Nu åker kalendern med överallt!

Dags att skärpa sig!

skolan

Har engelska där vi ska skriva ett USA arbete. Funderar på att skriva om Marilyn Monroe eller Sex and the city, så klart!
Lite dåliga uppdateringar från min sida men jag har haft fullt upp.
I lördags åkte vi ju till Hannes mumma som fyllde år, riktigt mysigt. Där bjöds det på smörgåstårta, godis och julmust. Därefter åkte vi hem till min älskade pappa där vi har spenderat söndagen också. Hela dagen igår spelade vi tv spel och bara myste. Finns inget bättre!

Nu ska jag sätta igång med mitt arbete, uppdaterar med en dagens senare. :)


färdigt!

Mitt hår är färdigfärgat och Hannes ska snart tvätta ur sitt. Jag tänker inte lägga in några bilder på hur resultatet blev ikväll utan det gör jag imorgon innan vi åker till Hannes mumma, då jag är mer fixad och kanske har vant mig lite mer. Jag vet inte vad jag tycker än...



höhöhö

:D:D:D

yeeeeeeeees, jag fick hårfärg och ben&jerrys glass!
Så ikväll blir det att färga håret på både mig och Hannes.  Resultat kommer senare.

jag är riktigt nyfiken nu

Jag är helt sprallig! Undrar verkligen vad Hannes överraskning till mig är för något.. Häromdagen köpte han en vit ros till mig för att vi hade bråkat dagen innan, finns det någon underbarare människa än han? Nej, inte i mina ögon iallafall! Är så stolt att jag har dig, hjärtat.

Jag har suttit och lyssnat på musik och kollat runt på en massa bloggar hela dagen. Carolina Gynnings blogg är suverän. Hon är verkligen grym! Och jag verkligen ÄÄÄÄLSKAR hennes hår! Hårfärgen är en färg som jag verkligen vill ha på mitt hår och frisyren hade inte varit helt fel heller. Fast helst skulle jag nog vilja vara hela hon.. Hon är helt klart min förebild!

Nu ska jag snart åka hem till Hannes och jag lovar, jag skriver om överraskningen senare eller imorgon :)

önskelista!



1. En rosa digitalkamera, MÅSTE HA!
2. Stövlett från h&m, sjukt snygga. 398 kronor
3. Behå från h&m. 149 kronor
4&5. Trosor från h&m. Vinröda = 59.50 kronor. Svarta = 69.50 kronor
6. The body shop hudkräm. 165 kronor
7. Morgonrock från h&m. 249 kronor
8. Nattlinne från h&m. 149 kronor
9. Självklart pengar!

Detta är sånt jag fixar med när jag är sjuk. I förrgår fick jag inte det att funka med bilden men nu funkade det galant. Detta är dock bara lite av det jag önskar mig :)

dagens

DAGENS:

Humör
: nyfiken
Gjort: Sovit, skrivit blogg, kollat bloggar, åkt med marie till stan.
Planer: Jag har inga planer själv, men Hannes har planer för han ska ge mig en överraskning!
Ser på: Datorskärmen som vanligt.
Lyssnar på: Duffy - warwick avenue
Läser: bloggar!
Dricker: mitt älskade vaniljte
Äter: Smoothie.
Bästa: Antagligen överraskningen!
Sämsta: Att jag är sjuk :(
Barn: Maria, för jag saknar henne!
Väder: grått, regn, blåst och kallt

fredag

Det är fredag och jag sitter hemma hos älsklingen och är sjuk. Det är inte kul!
Men vad gör man inte för att bli frisk? Jag menar, om jag varit ute eller typ gått i skolan så hade jag ju bara blivit sjukare.
Enda gången jag troligtvis ska gå ut idag är när jag ska cykla till vibble för att ta bussen in till stan, men det är bara om jag orkar. Jag känner mig inte alls pigg. Men jag har ungefär en timme på mig att bestämma mig för hur jag ska göra med saken. Grejen är att jag behöver kläder för imorgon bär det av till Hannes mumma för hon fyller år. Ja, jag åker nog in till stan! Man kan ju inte se hemsk ut när hela släkten är där.

Kommer iallafall en dagens senare idag :)

tv-kväll

Har suttit och sett tv med hannes familj hela kvällen. Riktigt mysigt!

Stannar antagligen hemma imorgon också för jag är ännu rätt hängig. Mer bloggning blir det imorgon!
Ha en bra kväll

dagens

DAGENS:

Humör
: trött, annars glad.
Gjort: Sovit, sett tv och broderat ( jag vet, jag låter som en femtioåring, haha)
Planer: Se andra avenyn med älskling
Ser på: Barnprogram.
Lyssnar på: tv:n från Hannes vardagsrum
Läser: bloggar, som vanligt
Dricker: Te, som vanligt ;)
Äter: pasta
Bästa: Mys med hannes <3
Sämsta: Sjuk, sjuk, sjuk.
Barn: HUUUUUUUUUGO :)
Väder: grått...

ny grej

tänkte att jag skulle börja med en lista varje dag som är här under!

DAGENS:

Humör
: trött och hängig.
Gjort: Sovit, sett film, ätit, druckit te och nu håller jag på att skriva önskelista.
Planer: Åka hem till pappa och bara vara.
Ser på: Dataskärmen!
Lyssnar på: när mamma skramlar med saker i lägenheten.
Läser: bloggar
Dricker: vaniljte med honung och mjölk.
Äter: ingenting.
Bästa: Att hannes snart kommer hit!
Sämsta: Att jag är sjuk.
Barn: inget eftersom jag inte träffat något barn idag.
Väder: Grått och kallt.

sjuk

idag är jag hemma eftersom hannes hittade såna gula fläckar i min hals igår, ni vet såna som man har när man har halsfluss. Men när jag kollade idag så såg jag inga, men jag kan nästan inte svälja så jag ska snart gå och koka lite soppa som vi har i skafferiet! Tomat soppa som är mitt bästa.

Igår gick hela kvällen åt till att plugga och det gick inte så himla bra, men eftersom jag stannade hemma idag så kan jag ta tag i det lite mer ikväll eller så. Och imorgon är det matteprov, jag bad Hannes ta med sin mattebok eftersom vi har samma så jag kan plugga. Lär ju inte gå till skolan imorgon heller om det är såhär men det är alltid bra att plugga ändå.
Blir antagligen en lugn helg också om det inte blir bättre tills dess :)

Förresten så sägs det att man bara får halva studiebidraget i december. Är det verkligen sant? Hur hade dom tänkt att man ska klara sig på 500 kronor när man ska köpa julklappar och massa annat, som tillexempel nyår kanske man vill ha något nytt plagg att ha på sig. Ibland fattar jag inte vad vissa tänker med. Det är ju de enda pengarna de flesta ungdomar har. Jag blir så irriterad av att bara tänka på det!

Nu är det dags för soppkokning och jag hoppas att det går fort att koka denna soppa. Sen blir det att lägga sig i soffan igen och kolla på lite sex and the city som jag inte har gjort på evigheter. MYS!

gaahhh!

Hittar inte installeringsskivan till skrivaren och jag som verkligen MÅSTE skriva ut papper för att kunna plugga till idrotten!
Jag är bara SÅÅÅ irriterad just nu. Och blir bara ännu surare av att veta att jag inte kommer kunna fixa provet!

SKJUT MIG ELLER NÅGOT!

slutade tidigt!

Riktigt skönt att få sluta tidigare vissa dagar, när vi har datorkunskap eftersom vi har fått en hemuppgift att göra.
Imorgon har vi prov i idrott, och på torsdag har vi tydligen matteprov.
Det som jag hatar mest av allt på samma vecka, jag kommer inte klara något av det!

Nu tänkte jag gå och fylla på mitt te och sen börja plugga på idrotten!

vanilj te

Har precis druckit en stor kopp med vanilj te, det är så himla kallt ute så jag tar alltid en kopp te när jag kommer hem när jag varit ute eller i skolan. Dagen gick rätt snabbt ändå, vi hade ju inga lektioner nästan. Hade en hel lektion med samhällskunskap där jag inte gjorde så mycket. Jobbade med lite frågor och lyssnade på musik. Sen direkt efter samhällskunskapen var det att ta kort. Dom blev fina faktiskt! Eller i alla fall dom som var på datorn. Och sen hade vi engelska där vi kom sent eftersom vi tog korta och där gjorde vi inte så jättemycket mer än att jag och josefine spelade ordleken eller vad man nu kallar det :)

Av någon konstig anledning är jag inte på humör idag, jag borde inte vara det eftersom det är den 10 och det menas att jag och hannes har varit tillsammans ett år och en månad, men grejen är den att man får höra på en massa gnäll om allting hela tiden så det gör en på dåligt humör eftersom det inte är ett dugg kul att lyssna på!

Ikväll känns det som om jag har fullt upp. Detta ska göras :
• Städa rummet hos pappa så han kan lägga in mattan och så jag kan få in alla möbler
• Göra läxorna till dramat imorgon. (usch, jag vill inte dit!)
• Somna i tid!! Jag behöver lära mig det, jag är alldeles för trött jämt.

Detta blev verkligen ett lång inlägg.. Ni får en bild också!





måndagmorgon

Jag gjorde mig klar vid kvart i nio fast jag börjar en timme senare, så ringer josefine precis när jag är klar och säger att vi inte har någon matte som är min första lektion. Så alltså har vi ingen lektion förrän vid tolv, tänk er jag kunde sovit mycket längre! Eller jag kunde iallafall gått och lagt mig efter att Marie släppte av mig här hemma...

Nu har jag precis ätit två toast mackor och ska bara borsta tänderna sen gå in till stan för att träffa Lisette, josefine och josefine!

gårdagen var GREAT!

ja som sagt, det var super igår! Vissa saker kunde varit bättre men det är ingenting jag går och deppar mig för.
Och jag hoppas allra helst att Lisette hade det super för det var ju henne vi firade!
Tog dock inga bilder så kolla in hos Lisette eller Josefine :)

Idag har jag bara tagit det lugnt och ska snart åka med bussen till Hannes, där det blir filmtittande och mys :)

snart skoldags

Gårdagen var inte rolig, hatar sådana dagar! Mina ögon är helt svullna, nu får jag skärpa mig...

Snart börjar skolan eller om 45 minuter men ska gå och möta Lisette vid bussen. Kanske ska ta och hoppa på den här utanför mig fast jag bara kommer få åka en station? Nej det är nog onödigt. Får se hur jag gör.

Idag ska jag in på stan och fixa lite, bla köpa presenten som jag inte har gjort än. Sen ska jag nog hem och ta ett bad om jag har lust, raka benen och fixa inför imorgon! Hoppas verkligen denna kvällen blir lyckad, typ som förra gången om inte ännu bättre för det uppstod ju LITE problem då. kan bara säga att jag LÄNGTAR tills imorgon och att få träffa great people och bara ha kul!

None
kolla vilken gammal bild jag hittade på mig och Lisette! hahaha


projekt och företagande

Sitter i skolan och ska precis börja med ett nytt projekt med josefine som ska handla om en resa i juni.
Har egentligen ingenting att skriva om just nu, kände bara att jag skulle skriva några rader.

Köpte nya skor igår förresten, till på lördag. så söta!

lång dag

Känns som om dagen har varit hur lång som helst fast jag började kvart i tio idag och slutade kvart över tre. Kanske beror lite på att jag inte sovit tillräckligt? Har vaknat runt tre lördag och söndag så hade lite svårt att sova.

Nu väntar jag på Hannes som är och gymmar, ska försöka få honom att gå med mig in på stan för att kolla en present till Lisette som fyller år på lördag!

kan inte sova

är dålig på att uppdatera nu, men har inte tid eller ork att göra det helt enkelt.
jag har saker att ta itu med nu, sen ska jag försöka sova.
måsta bara vänta på honom.