nyårsafton!

Äntligen har dagen kommit som jag och Jos har planerat ett tag nu. Jag längtar tills ikväll, det kommer bli super känner jag nu!

Kom hem från hannes runt halv tolv så nu har jag precis rakat benen, gjort hårinpackning och duschat. Ska snart möta Jos för att fixa en massa.

Gott nytt år allihopa :D Hoppas ni får en super bra kväll

tisdag

En dag kvar till nyår och jag och jos ska fixa det sista inför nyår idag. Jag längtar tills imorgon, wie!

Den 28 maj är det bestämt att jag, pappa, gill och nadja ska åka till kreta. Hur underbart som helst och det är noll meter till havet. Kan det bli bättre? Synd bara att Hannes inte kunde åka med, men en vecka klarar vi <3

min nya hårfärg



det är lite svårt att visa den exakta färgen på håret med hjälp av camen, men det syns iallafall att det är mörkare :) Jag är nöjd!

måndag

Jag träffade josefine förut och vi for ner till stan för att fixa en massa till nyår, åh det kommer bli så PERFEKT! synd bara att jag inte kan skriva något här eftersom det är en överraskning för Lisette och hon läser min blogg. Men efter nyår får ni höra allt!

Gill fyller år idag, så jag och Hannes ska åka dit och fira henne sen blir det att åka ut till Hannes och ta det lugnt och sova.


nytt

Hannes kom hem förut med handen bakom ryggen och kom fram till mig. självklart undrade jag vad det var och gissa vad!? det var hårfärg som hans mamma hade köpt till mig! Hur gulligt som helst, och nu har vi precis färgat det och tvättat ur det. Det blev typ rött, tror jag? Men, det är säkert skitcoolt. Nu behövs det bara klippas.
Snart kommer pappa och hämtar oss.

Söndag

Sitter hemma hos hannes och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Jag vaknade ungefär för 40 minuter sen av att bernard, hannes katt, snarkade. Han lät som en människa så jag trodde det var hampus först men så hörde jag hampus prata ute o köket så märkte jag att det var bernard. Det var sjukt! haha

Idag ska vi åka ut till pappa, jag ska laga middag till mig och hannes tänkte jag för pappa och gill ska iväg till gills föräldrar och äta och jag hade inte så stor lust att följa med.
Imorgon bli det antagligen att planera inför nyår med jos, hehe det kommer fortfarande bli toppen! jag längtar faktiskt lite :)
Ha en bra dag allihopa!

Lördag

Det är någon anonym som kommenterar så du, anonym, var snäll och skriv ditt namn :)

Min dag är väl precis som vanligt. Gick upp runt klockan sju för att åka in till stan eftersom hannes skulle jobba, jag kom hem, lade mig i sängen och somnade om. Vaknade för en timme sedan, skönt! Jag har även lust att göra något idag, men eftersom hannes och jag hade pratat om att gå på stan och han istället gå med sin mamma så får jag väl helt enkelt skita i att göra något, som vanligt med hannes att göra så. Jag börjar bli van, men jag är ändå irriterad över det.
Ikväll ska vi åka ut till pappa och där vet jag inte alls vad vi ska göra, jag har ingen lust att göra ett dugg känns det som nu. men men, jag får väl rätta mig efter alla andra som vanligt. Varsågoda för mitt sura och onödiga inlägg.

fredag

Hoppas eran jul har varit bra. Det har min, jag fick jättefina och bra julklappar som jag är riktigt nöjd med!
• Bodyshop shower gel & Body butter i lukten jordgubb
• En jättemysig rosa morgonrock
• Duntofflor
• White Musk Blush från Bodyshop
• Smink
• Örhängen och halsband
• Britney spears parfymen curious
• Behå och trosor
• Badlakan
• Sängkläder
• Pengar
• Singstar skivan ABBA
Sedan var det säkert något mer som jag inte kommer ihåg för tillfället men jag är super nöjd :) Min julafton var toppen
Jo just det, jag fick ett sådant armband som man hänger berlocker på av hannes också och berlocken jag fick var en änglavinge :) jätte fint verkligen!

Idag var jag och mamma självklart på mellandagsrean. Jag hittade riktigt fina saker där såklart. Jeans och en sjal bland annat. Ikväll ska jag ta bussen ut till hannes och sedan gå den långa biten från vibblehallen till hannes hus mitt i skogen. Men det gör inget för det är bara skönt att vara ute och gå :)
Ha en bra kväll allesammans!


:D



GOD JUL ALLIHOP! hoppas alla får en superbra dag :) ♥

långt

Vi har klätt granen, ätit gröt och nu sitter mamma och bosse ute i vardagsrummet och spelar bingolotto. Jag har väldigt tråkigt och väntar bara tills imorgon. Det är långt kvar dit känns det som.. Usch.
Det sjukaste av allt är att jag saknar hannes redan, är jag galen eller? Typ beroende av människan, men imorgon får jag iaf träffa honom :) mys! (jag är faktiskt lite nervös av att fira jul där, riktigt nervös)



jag tycker vi har världens fulaste julgransstjärna!


dan före dopparedan

Hannes åkte nyss hem till sitt för att fixa granen och allting tillsammans med sin familj, tråkigt för mig. Men imorgon ses vi igen och det kommer bli toppen!

Mamma har fixat allt här hemma själv eller all maten och så. Nu är hon i duschen och efter att hon är klar där ska vi gå ner till kränku och köpa sån där choklad som vi ska hänga i granen, ni vet. Jag ska även köpa en sak till min bror där, vad säger jag inte! Men det blir hans enda julklapp och han kommer verkligen bli glad. HAHA, bara jag som förstår det roliga.
Jag har ännu inte fått så särskilt mycket julkänsla men doften av granen och maten och allt detdär gör så att det blir lite mer. Jag är nog mest nyfiken på alla presenter just nu, jag brukar bli nöjd med det jag får. eller.. Jag blir ALLTID nöjd. Får alltid så bra saker. Nu känns det mest som om jag svamlar en massa så jag slutar skriva nu.

<3



Grattis i efterskott min älskade mommo. jag saknar dig & älskar dig

Heartbreak hotel

Jag och älskling har suttit ute i soffan tillsammans med bosse och mamma och sett på heartbreak hotel men nu när det är nyheter och allt vad det heter så gick alla in på rummen och la sig i sängen. fast jag och hannes har inte lagt oss än, vi ska göra det nu :D
Imorgon blir det förhoppningsvis klinte och mommos grav. hoppas hoppas. men mamma är rätt bra på att snacka bort vissa saker,  men då får hon med mig att göra hehe. Vi kanske ska göra spraytanning också, skulle varit kul om man blev lite brun nu.. Hoppas där med.
Sedan på kvällen blir det att åka ut till pappsen och då ska vi självklart spela rally-spel eftersom pappa har lagat ratten. Jag kommer självklart äga hannes såååå hårt!
Godnatt ♥

söndag och julbak

Jag och mamma bakar för fullt knäck och snickerskakor och bröd. Fast som ni märker så är det mamma som gör det mesta eftersom jag sitter här och skriver. Tänk er, nu är det bara tre dagar kvar till julafton. Jag längtar, men jag har ingen riktig julkänsla än. Det bara regnar och är dåligt väder hela tiden och absolut ingen snö på denna ö iallafall. Det känns lite surt.. Men jag längtar till all god mat (läs mammas köttbullar) och godiset och att man får träffa hela släkten eller iallafall nästan hela. Men en enda förändring blir det för mig i år (jag som alltid följer traditioner). Jag ska åka ut till Hannes och vara med han och hans familj och släkt efter att jag varit hos min farmor med pappa. Det ska bli trevligt. De brukar dock spela massa spel där på kvällen och jag gillar inte att spela spel som de flesta redan vet. Men det kommer bli trevligt ändå :)

Igår spelade jag iofs skip-bo tillsammans med Marie, Hannes och Hugo som sprang runt och hjälpte oss alla. Marie vann hela tiden och Hannes fuskade. Jag var nog något där emellan, alltså kom jag tvåa.


Lördag

Har varit en heldag på stan idag tillsammans med mor för att hitta de sista julklapparna. Känns iallafall som om jag är klar nu, men det kanske blir något mer till Hannes.
Ikväll blir det att åka ut till Hannes för att julstäda hans rum.


boring!

Jag har ångest, jag behöver städa. men jag orkar inte, jag är helt slut i hela kroppen typ. Borde sova, men jag sitter och spelar the sims, jag bygger nämligen en ny stad! Sjukt kul. Fast det som är mindre roligt just nu är att jag sitter och väntar på att hannes ska höra av sig eller ens komma hit. Vi bestämde nämligen att han skulle ringa mig vid lunchen. Men då skickar han ist ett sms och säger att hans mobil håller på att dö och att han skulle ringa mig efter maten. Har han ringt ännu? Nej. Åh, sånt är så irriterande!

Vet ännu inte om jag får lov att åka till hannes ikväll, bla därför jag måste ha tag på honom, måste nämligen fråga m han hhar lust att vara här en natt till. Finns så mycket jag behöver göra. Får se till att jag blir lite piggare sedan fixa allting :)

torsdag

Jag är hemma från skolan, har ännu ont i magen. Tänkte bara ta det lugnt idag och senare kanske jag ska åka ut till Hannes, om jag nu får av min stränga mamma..

Jag har precis skrivit mail till två av mina lärare. I ett av ämnena är det prov idag, typsikt. Och i det andra så var det prov igår då jag gick hem från skolan, så säger läraren att jag kan få ig? Jag menar, det låter inte särskilt rättvist att dom sätter ig om man är sjuk, man borde liksom få en chans.. Thats very sick..

Nu är det dags för lite vaniljte och kanske lite sims..
Länge sen jag gjorde en dagens nu, kommer nog en senare!

aj

Jag har sjukt ont i magen, usch!

Jos ringde mig nyss med en very good nyhet! Vi har nämligen en överraskning till Lisette till nyår och jag hoppas hon är liiite nyfiken, hehe.

Nu ska jag plugga lite, sen bara lägga mig ner och ta det lugnt och sova. Även ska jag försöka få bort det onda i min mage. Jag tror jag är väldigt stressad just nu...
Godnatt ♥

onsdag

Idrotten är inställd så vi börjar runt kvart i tio, skönt. Har dock lite ont i magen, men jag går ändå får se hur länge jag stannar!

Igår var jag hemma hos min far och firade Nadja, trevligt men ändå tråkigt. Hannes var ju hemma hos sig och "julstädade" som han säger att det heter när han städar sitt rum i tio min. Alltid mkt roligare när min älskling är med, men jag fick ju åka ut till honom sen när vi hade firat tillräckligt :D MYS!

Känslan känns så jävla konstig, snälla var bara ärlig


...

jag är trött och nu ska jag sussa med min baby. mys!

måndag

Nu är det sista skolveckan innan jul, riktigt skönt! Vi har två prov denna vecka. Första lektionen idag är det matteprov som gäller. Sen på torsdag är det prov i projekt och företagande,  kapitel 4 till 12. Man gör iaf alltid ett försök, för just nu känns det inte så lovande. Men men, det är en dag i taget :)

Igår gjorde jag klart alla inlämningsuppgifter till samhällskunskapen och sedan pluggade jag på matten lite till. Känns som om jag kan det mesta nu iaf.

Nu är det dags att börja göra sig i ordning, föna håret och sminka sig. Ha en bra dag så hörs vi senare!

söndag

Jag sitter hemma hos mamma och väntar på att Hannes ska bli klar på gymmet, lika långtråkigt som vanligt. Idag måste jag plugga lite, har nämligen prov på måndag och torsdag. Plus att jag måste lämna in vissa saker som jag har glömt att lämna in. Nu ska jag bara klä på mig lite myskläder sen sätta mig i soffan och ta fram böckerna och göra det som måste göras helt enkelt.

lördag

Gårkvällen började med laserdome, sedan hem och fixa sig för middagen. Runt sju kom vi dit och då sjöng vi lite Singstar och åt tacos. Jag hade trevligt till en början :) Kom hem runt elva tiden.

Nu väntar jag på att Hannes ska ringa, men han brukar aldrig göra det när jag ber honom så jag får helt enkelt ringa honom själv antar jag. Vi ska gå på stan, sen åka hem till min kära far och bara mysa, äta god mat och se tv kanske.

Nu är det dags för frukost.

idag

Sitter och väntar på att älskling ska sluta, för han skulle ringa mig då och så skulle vi kanske ses en stund innan jag ska vidare och spela laserdome. Jag ska sova själv nu, första natten på länge. Jag vill inte! Känns som om jag sover uselt utan Hannes vid min sida.. Men imorgon ses vi igen, då vi ska ses och gå på stan och köpa dom sista julklapparna.

Jag borde gå och bestämma vilka kläder jag ska ha, eller helt enkelt. Vilka skor :)


:)



Kolla vilken söt blomma jag fick av älsklingshannes igår! Med en liten ängel och allt :) ♥

jaha

Jag är inte taggad inför klassfesten ikväll, iallafall inte än så länge. Jag kan bara hoppas att det kommer senare.

-

det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

blä

jag är sjuk och nu ska jag se pippi på rymmen!



visst blev vårat pepparkakshus fint som vi höll på med i tre timmar? :)

tisdag

Börjar senare idag på draman eftersom vi ska på teater. Får dock inte missa något på draman nu därför går jag idag fast jag inte alls mår bra. Men det är bara att knata iväg till skolan och vara där så länge jag orkar. Nu ska måste jag borsta tänderna sen gå :)

måndag

Jag har inte haft ork till att uppdatera i helgen, men det gör väl ingenting?

Just nu sitter jag i skolan och har engelska. Jag är dessutom riktigt irriterad på vår klass eftersom vi ska ha klassfest och först spela laserdome och sedan gå iväg och äta på ett ställe sedan bara ha skoj och umgås med klassen. Man får dock betala 50 kr till mat, men det är det ju värt. Vissa verkar vara snåla så de ska bara med på laserdomen som vi får gratis. Är inte det jävligt töntigt när en tjej i klassen verkligen har fixat med detta hur länge och mycket som helst? Så jäkla otacksamma.
Jag kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag fortsätta jobba.

lång väntan!

Jag sitter och väntar på att Hannes ska blir klar på gymmet, det är riktigt tråkigt att vänta. Men jag börjar bli van nu!
Som sagt ikväll åker vi ut till Hannes och bara tar det lugnt. Imorgon tänkte jag att han och jag skulle ta en heldag på stan för att leta efter julklappar, om jag så ska tvinga med mig honom! Hehe, låter som värsta djävulen till flickvän, men det är jag inte hoppas jag.

Nu ska jag ta och ringa honom och se hur mkt han har kvar sen packa ihop lite sköna kläder för att gå i stan i :)
Hoppas ni får en bra kväll! ♥

fredag!

Äntligen helg, fast veckan har faktiskt gått riktigt fort! Nu ska jag snart gå till skolan, först möta lisette vid stigen.
Ikväll blir det att åka ut till Hannes och vara barnvakt, tror jag, jag förstod inte riktigt vad dom pratade om. Men det blir säkert mysigt!

Dags att kila till skolan när som så jag ska borsta tänderna och ta på mig ytterkläderna :)

härligt!

Jag sitter och skriver med Karro på msn, sist ett halvår sen vi pratade. Det känns riktigt härligt! Vi har båda trott att den ena varit sur, om ni förstår? Aja, jag är iaf väldigt glad. För nu ska vi planera att vi ska träffas allihopa, alltså jag, Natta, Emma och Karro. Det skulle verkligen vara skitkul, tänk att prata gamla minnen! åååh, va kul! :D

Dagen idag har varit rätt lugn, skoldagen gick fort. Skulle egentligen göra prov i matte idag som jag hade missat, men läraren hade glömt bort det. Ska skicka iväg ett mail och påminna honom tills på måndag, jag måste verkligen få det gjort! Ikväll blir det att åka hem till älsklingen, kanske dags att spela lite the sims på våran suuupersnygga och dyra hus! Jag är iallafall väldigt sugen på det.
Förresten, vi hade myskväll igår jag och min älskii. Vi såg på madagascar 2 och åt grönsaker och dipp. DET ÄR MYS!

gaah va jag e glad! :D ha en bra kväll. ♥


torsdag

Har personlig försäljning just nu och jobbar med någon grej tillsammans med josefine :) Lisette är ine här, kom hiiiiiiiiit snoris :) <3

NU ska vi gå från lektionen, tjingeling.

onsdag

Sitter på datorkunskap och ska fortsätta med mitt power point arbete och det är bara så drygt! men men, det är bara att göra det man ska göra så det blir klart någon gång, känns som om jag har rätt mycket kvar.

När jag kommer hem blir det en dagens som var väldigt länge sen + lite annat :)

måndag

Sitter just nu och borstar tänderna, är jätte trött men som tur är så har vi sovmorgon varje måndag. Gick upp klockan åtta och nu ska jag bara skriva klart detta sen kila till skolan!

Gick ner på stan igår och bara gick runt, det är faktiskt inte så hemskt roligt men jag är en sån person som MÅSTE följa traditionerna och att gå på julmarknaden är en tradition för mig! Sedan kom jag hem och mamma och jag gick och handlade mat till hela familjen. Ja, hela familjen var faktiskt samlad. Jocke, John, Bosse, Mamma, Hannes och jag. Det var mysigt! Jag slapp också att möblera om eftersom John ska hyra ett rum hos en kompis istället :) Så efter maten gick jag, mamma och Hannes ut och gick. Jocke gick med oss till stora torget sen gick vi åt olika håll för han skulle hem. När vi kom hem blev det första glöggdrickandet för mig för i år. Åh, det är såå mysigt allt som har med julen att göra!

Nu måste jag skynda mig till skolan...