bedtime

Hallå! Dålig uppdatering idag, jag har inte haft tid. Var i skolan, det var inte så tråkigt som jag hade tänkt mig på den där hp-dagen. Det var faktiskt helt okej och vi slutade lite efter tolv. Var hemma och vände, sen bar det av till stan. Köpte massa, jag är nöjd!

Nu ska jag alldeles strax sova, innan ska jag bara börja packa inför torsdag då jag äntligen åker :) Det kommer bli mer än underbart!

Godnatt

2348

Ligger i sängen ute hos pappa. Jag är för pigg för att sova, men snart är det dags att försöka iallafall. Jag ser inte fram emot morgondagen. Hp-dagen, vad är det för jävla påhitt? Hoppas det är lika god mat som förra året, hehehehe jag älskar mat.
Godnatt

mjau


YEAH

Började skolan klockan tio, kom därifrån runt elva. Det var värdelöst, riktigt värdelöst! Men, mer tid till annat. Resten av dagen har jag storstädat mitt rum, men som vanligt gör jag hundra olika saker under tiden så jag är ännu inte riktigt klar. Men det är bara kläderna som ska fixas och sängen ska bäddas. Det hinner jag dock inte göra idag, pappa kommer och hämtar mig om en stund så jag ska spendera kvällen och natten där ute. Det är inte så ofta jag är där ute nu för tiden.

Ja, jag har tvättat också! Jag börjar lära mig! Jag har klarat det NÄSTAN helt själv :)
Imorgon blir det stan, blir nog inte att handla för så mycket som jag hade tänkt då min mobilräkning gick på ungefär 800 kronor. Det var mindre roligt. Vad fan har jag ringt liksom? Kanske dags att byta tillbaka till comviq kompis? COMVIQ KNOCK OUT SUGER!
Hejdå

blablabla

Har precis fyllt i några papper som vi ska ha till skolan imorgon, börjar klockan tio och slutar tolv. det känns rätt så värdelöst men det är viktigt tydligen!
Igår var det fest och det var skoj, idag är jag trött.
Undrar hur dags jag kommer somna i natt? Senaste tiden har jag somnat mellan tre och fem. Inte okej såhär när det är skola. Jag vänder nog dygnet snarast möjligt :)
Snart åker jag till Sthlm och jag ska börja tvätta och greja så jag har det mesta fixat. Haha, jag är så nojig över vad jag ska ha med mig, det blir alltid för mycket!
På tisdag är det stan som gäller, jag behöver skor! Sen en tröja som jag kollat på, MUMS!
GODNATT!


im thinking of you

Sitter och väntar på att jag ska gå och möta Lisette, Jos och Simon! Vi ska gå ut och gå en sväng vad jag vet för tillfället :)
Imorgon fyller våran kompis Adam 18 så då blir det fest, trevligt trevligt!

Dagen har bara sprungit iväg, kan ju iofs bero på att jag vaknade klockan två och sen bara varit ute och kollat lite på stan tillsammans med Andreas i kanske 40 minuter. På tisdag kommer pengarna in på kontot så då blir det att shoppa lite viktiga saker och en tröja som jag kollat på ett tag! Ska troligtvis bjuda hampus på en födelsedagsfika då också, så jag får fira honom på något sätt iaf! Får se om jag även hittar någon mer present till honom som jag kan ge honom :)
På torsdag åker jag troligtvis till Stockholm om jag får ledigt från skolan vill säga, men det tror jag! Där uppe ska jag kanske träffa Emma en dag för att gå på stan en stund, kommer bli kul! Lite roligt att vi tar oss tid och träffas i Sthlm och inte här hemma när vi bara bor en liten bit ifrån varandra ;) Men det är alltid kul att göra något annorlunda, haha :) Resten jag ska göra där uppe tänker jag inte nämna i bloggen, de som behöver veta det vet redan!
Ha en bra kväll!

I tried to hold on

Goddagens allihopa!
Vaknade runt två idag, det känns jobbigt. Nu har jag verkligen sovit bort hela dagen och jag kommer inte somna förrän vid fyra - fem i natt. Vaknade dock till något bra. Mitt lönebrev hade kommit och jag blev glad över summan som stod på papperet, det var definitivt mer pengar än vad jag hade räknat med!
Nu håller jag på och fixar mig sen ska jag nog gå på stan en sväng eller försöka dra med mig mamma till öb, har lite grejer jag behöver och hon står för pengarna ;)

Ikväll har hampus sin 20-årsfest. Jag får inte gå dit, det är tråkigt. Jag ville verkligen!


natt,

Vad gör jag vaken egentligen? Haha, det är nog dags att stänga ner detta o sova snart!
Det har inte blivit så många kloka inlägg under denna sommar, men jag skriver inte för att få läsare utan jag skriver för mig egen skull sen den som vill läsa får läsa.
Däremot ska jag försöka bli lite bättre på att skriva och lägga in bilder och så nu för min egen skull har jag bestämt
Nu är jag trött och ligger rätt långt ifrån skärmen så det är jobbigt att läsa och skriva.
Godnatt

?!

ALICE, SOM SLÄNGER UR SIG ONÖDIGA KOMMENTARER. Vet fan inte vem du är men det som gör mig äckligt sur är att du sitter och säger att H förtjänar en tjej som behandlar honom bra? Vet du hur han har behandlat mig? Nej, antagligen inte för då hade du inte slängt ur dig det där.

Och Hannes, du kan sluta snacka skit och ljuga för andra om hur jag har varit mot dig. Du vet själv vad du har gjort. Så som du behandlar mig, behandlar jag dig!

Detta var nog ett av mina bästa beslut i hela mitt liv, fy fan vad skönt


feeling

Sitter hemma hos Lisette just nu och vi är ju bara för töntiga. Sitter vid varsin dator och skriver till varandra på msn? Men vi skriver inte vad som helst, en rätt vanlig konversation på msn med oss två lyder såhär: TÖNT! MORR! GRR! HAHA!
Det är ungefär de orden som används, vi har nämligen inte lärt oss så många andra ;)


passion

Mamma och Bosse har kräftskiva här hemma, jag flyr nog helst fältet. Funderar på hur det ska gå för mig att sova och upp tidigt och jobba imorgon när de sitter här hemma? Jag hoppas att jag löser det där..

Ska snart börja röra mig, känns som om jag har suttit hemma för länge nu. Tankarna börjar snurra runt i huvudet på mig, jag gillar det inte.

vill inget hellre

jag vill till stockholm NU, NU, NU!


NU TACK

jag vill att du drar så långt bort från mig som du bara kan!

getting better

Det blir bättre och bättre för varje dag som går.
Jag hatar att sova själv, det är kallt och jävligt.
Men jag börjar vänja mig nu.

Ikväll ska jag ut och äta med min älskade mor och sedan ska jag umgås med mina bästa favoritpersoner. Det är underbart! Det är vi tre det ska vara <3

...

jag är så jävla förvirrad. vad ger jag mig in på?
mina jävla tårar slutar aldrig rinna.
jag ska klara det här.

rubrik

Jag saknar den personen jag blev kär i för ungefär ett år och tio månader sen. Han som aldrig ljög för mig, Han som alltid var hos mig när jag som mest behövde det, Han som vet allt om mig, Han som lät mig gråta när jag behövde det. Var finns du nu? Det känns som om du har dött, försvunnit ifrån mig och du kommer aldrig någonsin komma tillbaka. Vad fan är det som händer? Jag är rädd! Hela jävla jag skakar av rädsla.

Allting känns så jävla hopplöst, det finns ingenting kvar. Jag orkar inte mer, även om jag skulle vilja kämpa ännu mer så orkar inte hjärtat, kroppen, hela jag. Jag älskar dig.

JAHA

ska börja med att säga till folk som kommenterar anonymt att ge fan i det! Och att jag har inte mycket vettigt att skriva då jag inte är på bra humör.

Är hemkommen från stockholm och jag vill tillbaka. Jag har tänkt, men jag har inte tänkt klart. Jag behöver mer tid...