tack älskling <3


23

Dan före dan. Granen är klädd och julgröten är uppäten. Även en väldigt bra julklapp är öppnad, från min kärlek såklart. Blev hur glad som helst! Det var skorna som jag skrivit om. Skuttade av glädje och ler ännu. Det bästa av allt var att jag fick dom av den finaste personen i hela världen. Love!

Imorgon blir det antagligen ingen uppdatering, så jag säger god jul nu. GOD JUL!

h&m 699 kronor



klackhöjd 10,5 cm.

du är min bästa <3


lilla snigel

Hemma hos A. Mysigt, som tusan faktiskt. Fast han är ute och skottar snö, dutti kille.
Imorgon blir det in till stan för att köpa den sista julklappen. Tänka sig att tiden går så fort, på torsdag är det redan julafton!
Hoppas ni har det lika bra som jag, det var länge sen jag kände mig såhär glad. Tack vare dig my love och nåra till :) ♥

din sko 499 kronor



klackhöjd: 12 centimeter.

Skorna jag väntade på bild på har ännu inte kommit ut på hemsidan. Jag bara väntar och väntar. Dessa skor jag lagt upp nu testade jag idag, sköna och ändå rätt snygga. Till en dag på stan eller en helt vanlig dag i skolan. Super! Även bra till fest nu när det är snö och allt.

puss på dig

myspys <3

bä bä vita lammmm

Väntar på att min sötnos ska ringa, och ska bara ta det lugnt. Lägga sig i en varm säng och bara låta tiden rinna iväg tills man somnar. Finns inget bättre i sådana här tillfällen. Saknar dig mormor.


mhmmmmmmm

Dålig uppdatering igen. Har haft fullt upp, med ingenting typ. Mest myst med baby.
Var på stan igår, hittade mina drömskor. Väntar bara på en bild så att jag kan lägga upp dom hära. Dom är så snygga så jag nästan svimmar.
Puss på er