outfit



jacka-veromoda(?) tröja-veromoda linne-vila haremsbyxor-ginatricot väska-wedins

skoliskolan

Sitter i skolan och ska göra klart en uppgift på handelslektionen. Inte kul! Jag är inte så bra på sånt och definitivt inte i skolan eftersom jag inte kan koncentrera mig så bra här. Funderar på att fråga om jag får göra klart det hemma sen skicka/lämna in uppgiften imorgon. Men jag ska först och främst försöka göra klart alla uppgifterna här sen skriva rent det hemma eller här. Babbel babbel. Hejdå

måndag

Har hänt rätt mycket på sista tiden. Har inte haft lust att skriva något överhuvudtaget. Rätt osäker på vad jag vill med allting. Ni får uppdateringar när jag är på bra humör och så!

.

Ena min halva vill stanna kvar, min andra halva vill försvinna. Du har lyckats, är du nöjd?


...

Nu kan ni ju bara vänta på att det slutar.

19.27

Hannes är i duschen så jag passar på att skriva det sista inlägget för dagen. Imorgon är vi lediga så då kan vi vara vakna hur länge som helst, vi ska se Andra Avenyn och Den rätte för Rosing, som alla andra tisdagar. Håller också på att ladda ner I en annan del av köping. Så jäkla kul!

Hade sköldisarna på golvet förut så de fick gå runt lite och jäklar vad katterna är nyfikna! Ozzy är lite smårädd, fast han är man i sina bästa dar. Tracy är bara riktigt nyfiken och springer efter dem så krabaterna och nosar på dem, man måste stoppa henne så hon inte käkar upp dem! Haha, så himla söta.

Planerna för imorgon är att kanske gå och sola, antingen på Form eller på adelsgatan. Får se vad vi känner för att testa. Sen blir det nog plugg skulle jag tro. Har dock glömt de flesta av böckerna i skolan och jag kommer inte dit förrän på måndag. Typiskt mig! Nu känner jag att jag inte har så mycket mer att skriva om vad som hänt och kommer att hända, ni vet väl antagligen det mesta, så nu tänker jag ta i nya sängkläder i sängen, stänga av mobilen och sedan bara mysa resten av kvällen. Underbart!

Puss och Kram

lista

Sitter och tänker på vad jag ska kolla på i sthlm på lördag. Kanske till och med köpa? :)

  • Vårjacka
  • Jeansjacka
  • Trasiga jeans - finns på Gina
  • Tygskor
  • Gladiatorsandaler
  • Ballerinaskor
  • Klackskor
  • Haremsbyxor - finns på Gina
  • Bikinis
  • Behå
  • Trosor
  • Tröjor + Linnen
  • Smycken - Glitter?
  • Blåa chinos åt Hannes!
Pappa och Hannes fyller år snart så jag tänkte försöka hitta någon present till dem, har ni några bra tips? :)

kul?

Plockar just nu lite i rummet och upptäckte att katten har kissat på ett par jeans jag hade på golvet, på min sladd till plattången och kanten av min matta. Fram med alla medel som finns och började skura, ringde till mamma och berättade det så hon hjälper mig med mattan när hon slutar, alltså nu. Fast hon skulle bara förbi affären först. Har slängt in lite jeans i tvättmaskinen och det var nog första gången jag klarade att sätta igång maskinen utan att ringa och fråga mamma, men om det blev rätt märker vi sen! Nu ska jag sätta på lite kaffe sen kommer mamma och hjälper mig. Kom på nu att jag måste nog lägga mina tofflor i tvätten också, har antagligen trampat i kattpisset. Usch!

..

Kom hem för ett tag sen, gick i snöstormen och jag fryser som en jag vet inte vad. Tänkte ta ett bad nu så jag blir lite varm sen krypa ner under täcket och se en film eller något. Är inte på särskilt bra humör idag heller, men det är nog mest för att det är så kallt!

tisdag

Har lektion, tog mig tid att skriva lite blogg mitt i allt. Det är SNÖSTORM ute, jag dör. Kom inte våren häromdagen? Det är fan snart april och det snöar ännu, kan inte bli värre! Nu ska jag fortsätta här, skriver när jag kommer hem sen :)

ja ni

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det är mycket som går mig på nerverna och jag har lust att skriva ut det här men det känns riktigt elakt så jag gör det inte. Kanske den dagen mitt humör verkligen brister. I alla fall, skolan idag segade igenom. Långtråkigt och allting går verkligen för fort. Vi har fått något grupparbete på svenskan och det ska vara klart nästa vecka, det vill säga att vi har haft tre lektioner på oss. Jag fattar inte.. Jag hänger i alla fall inte med i det tempot eftersom jag har det ganska svårt i skolan eller hur jag ska säga. Har rätt svårt att koncentrera mig och då tar det mesta rätt lång tid. Därför jag ligger så jäkla mycket efter just nu. Har massor av arbeten hemma. En sak som är skönt är att vi har plut-dag på onsdag så man kan vara hemma. Och då tänkte jag att jag och Hannes kanske ska gå och sola och sen hem och plugga lite. Han har ju lovat mig att hjälpa mig så att jag hinner med allting, men det vet man ju hur det brukar bli när det väl kommer till kritan.

Förresten, har jag nämnt att jag har fått hit sköldpaddorna nu? Det har jag i alla fall. Man ska bära upp dom ibland och låta dem gå på golvet men jag tycker det är så himla läskigt att bära dom. Dom är ju egentligen helt ofarliga men de kan bitas och så har de typ klor som ser ut som kattklor ni vet? När jag skulle bära upp den ena häromdagen så började den sprattla med benen, oj vilken panik jag fick och jag tappade stackaren rakt i golvet. Hannes vägrar ta i dem så jag fick ännu mer panik för den hamnade liksom upp och ner. Till slut var jag ju tvungen att bära upp den för om de ligger för länge på rygg så dör de, tar väl ett tag men ändå. Fast det där har jag bara hört någon som sagt så vem vet? Är det sant förresten, ni kanske vet?
Här har ni en bild på dem!


näthandel

Måndag morgon och jag är hur trött som helst. Har den jobbigaste lektionen jag vet också. Inte kul!

Igår var vi hemma hos pappa. Gill är på fastlandet. Vi åt mat, såg på wipe out och beck. Trevligt. Nu kom jag på att jag har glömt glasögonen. Mmmm, mina ögon kommer göra ont sen! Nu ska jag väl försöka vara lite aktiv.

alone

Hej bloggen! Är inte på bra humör, halsen gör ont och är typ allmänt sur och uttråkad. Emma gick för ett tag sen, hon var trött. Vet inte vad jag ska hitta på nu, Lisette vill att jag ska komma bort men vet inte om jag orkar och om det är en så bra idé nu med halsen och så. Sen ska jag ända till busstationen sen och ta bussen till Hannes. Fryser som en dåre och är skittrött och hängig. Klag, klag, klag. Jag ska hålla mig frisk så jag ska vila som fan imorgon och troligtvis resten av kvällen.

emma

Har inte kunnat skriva på ett tag, det är pappa-vecka och jag är knappt hemma vid datorn. Inte denna vecka i alla fall. Och jag börjar få ont i halsen igen, har tvingat Hannes att gå och kolla sin hals för det är någon i min närhet som smittar mig om och om igen. Typsikt! Ikväll är jag hos mamma, hon ska bjuda mig på räkor och lite sånt gott. Emma kommer hit snart också. Ska bli kul. Nu ska jag sminka mig lite lätt sen ska jag börja skala räkorna så min mamma slipper göra allt som vanligt! :)

gårdagens + idag


igår- jeansleggins-veromoda. linne-budapest. tjocktröja-veromoda. skinnjacka-ullared. sjal-veromoda. väska-kappahl


idag. byxor-vila. linne-vila. tröja-ginatricot.

Hugo fyller 8 år idag. Grattis pussgurka!
Nu ska jag gå till åhléns. Ha en bra dag. ♥

sovmorgon

Idag hade vi ingen gympa på morgonen så jag har sovmorgon. Måste dock börja gå när som helst, börjar kvart i tio!
Först måste jag bara berätta detta. Min bror flyttar till Norge i helgen och börjar jobba där på måndag. Tråkigt, tycker jag.. Men han skickade ett sms till mig och frågade om jag ville ta hand om hans sköldpaddor när han var där. Självklart tänker jag då! Men det var också en självklarhet att jag var tvungen att fråga mamma om lov först. Så det gjorde jag och hon sa att vi skulle tänka på saken. Men jag ska ringa henne senare och tjata lite på henne för jag vill verkligen ha hand om dem! Nu ska jag bara tänka på var jag ska ha plats me de små sötnosarna. För jag vet att jag kommer få ha dem! Skulle i alla fall varit riktigt kul!
Nu ska jag gå till skolan. ha en bra dag så hörs vi senare :)

trögt!

Har precis ätit macka som mamma äntligen köpt hem, har typ inte haft något gott på hela dagen. Och nu sitter jag och lyssnar på en låt som påminner om när jag gick i sjuan. Minnen!

Skolan idag gick väl bra. Två lektioner totalt, resten var inställda. Mindre kul att vara i skolan då. Kändes mest onödigt. Jos följde med mig hem efter, vi satt väl mest och pratade. Nu väntar jag på Hannes så jag kan få mysa med honom och känna hans närhet. Det är nog det bästa som finns. Just nu känns faktiskt det mesta bra mellan oss, så himla skön känsla!

Ikväll åker jag till hannes, blir nog inte så mycket blogg då. Ha en bra kväll om vi inte hörs senare! :)

näthandel

Sitter just nu på lektion. Kom på igår kväll att jag visst hinner skriva ett inlägg nu på morgonen då jag har denna lektionen! Jag och Sandra sitter och försöker jobba på här i alla andras takt men det går inte så bra, vi är redan på kapitel fyra och vi har typ inte ens kommit till kapitel tre. En del har börjat på kapitel fem? Helt sinnessjukt. Tempot är verkligen för snabbt för mig därför tappar jag lusten och hamnar efter sjukt mycket. Nog pratat om det. Idag slutar jag klockan tre eller något liknande. Ha en bra dag!

tv+sängen

Har legat och sett på Wipe Out på femman. Skitkul program. Nu ska vi fortsätta se lite tv, sanningens ögonblick. Sen blir det att sova eftersom det är skola imorgon. Hinner inte skriva förrän efter skolan imorgon. Godnatt!

.

Nu har jag plockat lite här. Funderar på att cykla upp till maxi för att köpa lite grejer. Behöver post-it lappar, yoghurt och en pocket. Måste ha något spännande att läsa känner jag. Mamma  har iofs alla Marie Ljungstedt och Anna Jansson (heter dom så?) men jag tycker de är så jäkla läskiga. Jag är ju så himla mörkrädd. Är lite sugen på den femte Gossip Girl. Men innan jag gör något annat än plugga ska jag vänta in Hannes så vi kan ta lite sällskap.

söndag

Hannes jobbar idag också, åkte alltså hem imorse klockan sju. Jag somnade om och vaknade av att Hannes ringde runt klockan nio. Trött? Ja, det är bara förnamnet. Faktiskt så ska jag plugga lite idag. Fast egentligen är jag inte på ett sånt humör då jag kan koncentrera mig. Men jag behöver plugga och då får jag helt enkelt göra det. Imorgon är det skola igen. Jag längtar redan till mina APU dagar!

Jag behöver städa lite här inne också, kanske ska göra det först... På med Paramore och börja plocka upp allt skit från golvet och låta allt få sin plats. Jag har brist på krokar och behöver en STÖRRE garderob. Förresten så gav jag mamma förslaget att göra en walk-in-closet av vårat förråd vi har i hallen. Smart va? Hon lät rätt positiv till en början men sen började hon undra var vi skulle göra av alla småsaker vi har där inne. "Och papperssamlingen, var ska vi ha den?" Vi har ju ett stort förråd nere i källaren också som iofs är proppfullt men varför inte bara rensa lite? Hehe, jag tycker det var en bra idé från min sida i alla fall eftersom båda har så mycket kläder. Och tänk er, jag som ÄLSKAR skor borde ju ha ett ställe att ställa in dem lite snyggt på. Nu har jag dem i garderoben. Det ser stökigt ut och jag hatar när det är stökigt i garderoben, verkligen! Nog snackat om det för nu ska jag göra lite nytta!

.


Jag hade på mig jeans från tiger, skärp från h&m och t-shirt från cubus. Köpte shampoo och balsam från Tony&Guy och Hannes är väldigt trött idag. Vi ska snart åka till Hannes för att spendera kvällen där ute och se på melodifestivalen. Jag hejar inte på någon, jag kollar bara för kollandets skull liksom. Nu ska surpuppan få spela lite medans jag klär på mig och packar ner lite saker. Ha en bra kväll!


lördag

Hannes är iväg och jobbar. Ska möta upp honom sen för att ta en kort stund på stan. Egentligen är jag skittrött men jag vill ut i friska luften. Har inte varit ute på hela veckan förutom när jag var hos doktorn och när jag gått till affären som blir sammanlagt tre gånger. Hade även planer på att sola idag men nej, det kan man ju inte göra när man tar penicillin. Värdelöst? Ja. Ingenting är särskilt kul längre. Jag kan typ inte göra någonting kul, och jag kan typ inte göra något utan att bli sjuk. Börjar bli rätt trött på det faktiskt. Men men, jag ska ta det lugnt nu framöver och så. Vill ju gå till skolan men det känns som om jag har vant mig själv vid att inte gå dit och det känns rätt fel om man säger så. Nej, nu sitter jag bara och skriver massa goja. Ska gå och övertala mamma om att ta sällskap med mig och Hannes på stan lite senare. Sen duscha och fixa mig lite. Om jag orkar.

wants



1. Nelly tank top 129 kronor
2. Nelly tank top 129 kronor
3. Ilse tunic 149 kronor
4. Juliette top 99 kronor
5. Monika jacket 299 kronor
6. Sara harem trousers 199 kronor

tröttsamt!

Fyfan vad trött jag blir. Du säger en tid, men kommer inte. Vad fan håller du på med? Du gjorde exakt samma sak igår, dagen innan det och dagen innan det osv. Ärligt talat så orkar jag fan inte med ditt sätt snart. INSE! Tack för mig, idiot.

pearl

När jag har tråkigt sitter jag inne på sidor och letar. Idag har jag letat efter tips på hur man får bätte immunförsvar och självklart har jag kollat kläder också. Det har ni nog märkt eftersom jag har lagt in två stycken wants. Kommer inte Hannes snart så kommer det nog några fler. I alla fall en från Gina tricot. Men första och främst ska jag ta en dusch så jag kan känna mig lite fräsch (stavning, någon?) vilket jag inte gör just nu.

Förresten så börjar det nog gå utåt för mig nu. Gissa vad jag gör? Jag sitter och broderar en JULTOMTE när jag längtar till sommaren. Då är det VERKLIGEN brist på att finnas något att göra. Det känns lite komiskt ändå. Jag känner mig nämligen 40 år äldre än vad jag egentligen är när jag broderar. Haha, fan vad fånigt.


wants


1. Kofta 249 kronor
2. Blus 198 kronor
3. Denimjacka 298 kronor
4. Jacka 249 kronor
5. Cardigan 198 kronor
6. Väska 798 kronor

Allt är från h&m.

wants


1. Push-up bh 129 kronor, bikinitrosa 98 kronor
2. Bandeau bh 98 kronor, bikinitanga 98 kronor
3. Trekantsbh 149 kronor, tietanga 98 kronor

Allting är från h&m, jag gillar deras bikinisar bäst. Jag har redan köpt en, men vem säger att man inte kan ha fler?

!


leona lewis - i will be

There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me

All the pain, the tears I cried
Still you never said goodbye and now I know
How far you'd go

Bridge:
I know I let you down
But it's not like that now
This time I'll never let you go

Chorus:
I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Verse 2:
I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly

You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me

Bridge:
And if I let you down
I'll turn it all around
Cause I would never let you go

Chorus:
I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life, I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Ending bridge:
Cause without you I can't breathe
I'm not gonna ever, ever let you leave
You're all I've got, you're all I want
Yeah

And without you I don't know what I'd do
I can never, ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need

Chorus:
And I will be, all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

All my life (my life), I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

Chorus:
I will be (I'll be), all that you want
And gather myself together
Cause you keep me from falling apart

And all my life, you know I'll be with you forever
To get you through the day
And make everything okay

fredag

Vaknade för en stund sen. Som vanligt är jag irriterad över smågrejer så här på morgonen. Alla som är med mig på morgonen vet att jag inte är så rolig då. Som tur är så är det bara jag hemma. Eller min skolkande storebror ligger i sängen i sitt rum och sover. Men jag har ändå ingen att skälla ut. Skönt för er andra!

Jag är hur trött och hänging som helst idag, men jag ska ta lite att äta och se om det blir bättre. Hörs senare :)

Bedtime

Nu är det snart dags att sova. Har haft mitt kvällsliga samtal med Hannes i mobilen som vi alltid har när jag är sjuk och vi är ifrån varandra. Kvällens samtal var mindre roligt och jag är mest sur/besviken just nu. Allting ska låta så bra men allt är egentligen bara skitsnack, ni vet. Imorgon ringer han och väcker mig klockan sju, säger han i alla fall, men om han gör det är en annan femma.

Jag borde sova nu, men jag vill typ inte. Jag kommer inte kunna sova. Har jättesvårt för det nu för tiden, och allra helst när jag är ensam. Jag gillar inte direkt känslan av att vara ensam, det känns också som om någon är i rummet. Närmare sagt garderoben. När jag är sjuk ser jag ofta i syne också som gör mig livrädd.

Men nu tänker jag iaf lägga mig i sängen och se på lite tv. Godnatt och dröm sött :)


...

Mamma och jag har bokat resan till Stockholm nu. Ska bli riktigt skönt att få åka iväg en stund. Över dagen bara. Men jag vill faktiskt spendera en hel dag ensam med min mamma!

Är riktigt trött på ditt jävla egoistiska sätt. Du ska alltid få som du vill, jag ställer alltid upp på dig men vad fan får jag tillbaka? Inte ett jävla skit, bara saker så som du vill ha det. Jag ska sluta ställa upp jämt, jämt, jämt. I hopp om att du ska förstå någonting någongång.

torsdag

Har tagit två släta bullar med smör och ost till frukost. Hur gott som helst, finns nog ingen som bakar så gott som mamma! Har även ringt till åhléns för att sjukanmäla mig både idag och imorgon. Synd att jag är sjuk, solen lyser som bara den idag. Men jag får väl stanna inne, måla naglarna, blogga, plugga och se film. Inte lockande, jag vill ut och gå...

utmaning

Eftersom jag inte har så mycket att göra just nu så tar jag på mig utmaningen för http://magiskaminnen.blogg.se utmanade alla som ville :)

4 av mina favoritprogram på TV
* Andra Avenyn
* Den rätte för Rosing (heter det så?)
* Unga mödrar
* Next

4 saker jag gjorde igår
* Bloggade
* Läste bloggar
* Tog en varm dusch
* Läste SOLO

4 saker som jag ser fram emot

* Stockholm med mamma
* Kreta med pappa, gill och nadja
* Våren
* Sommaren

4 av mina favoritrestauranger
* Masters
* Packhuskällaren
* Kina
* Thai Thai

 4 saker på min önskelista
* Mobil
* Pengar
* Större garderob
* Kläder


jippi, vad jag älskar detta!

Ska jag vara ärlig så HATAR jag detta. Jag har halsfluss, IGEN. Jag missar så otroligt mycket i skolan så vi hämtade ut medicinen direkt så jag kan gå nästa vecka. Egentligen ville jag inte ha penicillin (stavning?) eftersom jag har fått det tre gånger redan bara i år. Man kan nämligen bli immun mot det och då hjälper det ju inte alls. Men eftersom jag inte vill missa mer i skolan och vara piggare lite snabbare så valde jag faktiskt att hämta ut det direkt. Nästa gång tänker jag kräva att få operera mig, om det blir en nästa gång vill säga... Fast känner jag mig själv rätt så drar jag ut på det ännu längre för jag vill ju egentligen inte.

Nu ska jag och min underbaring se på linda rosings program på webben eftersom vi missade det häromdagen. Dock såg jag det för bara någon timme sen, men vad gör man inte för Hannes? Hehe, aja. Vi hörs imorgon eller kanske senare :)

Tack pappa för att du följde med mig och trodde på mig som en viss annan person inte gjorde. (du vet vem)

då var det dags IGEN

Pappa kommer och hämtar upp mig vid klockan tre då vi åker till doktorn. Jag måste ha väldigt dåligt immunförsvar. Ska försöka hitta några tips på hur man fixar så att man får bra. Hannes kommer också till doktorn, sa han. Jag vet hur det brukar vara. När jag kommer därifrån ska jag gå införbi affären och köpa frysta bär och hem och göra smoothies för fulla muggar. Det är en bra frukost, mellanmål eller bara kvällsfika. Och det är ju riktigt gott också.

Det verkar aldrig vilja sluta snöa och min katt har varit mysig med mig mest hela dagen. Förresten så har mamma bakat för fullt här hemma. Bullar, kakor med dumle och noblesse, rulltårta och vanliga släta bullar. Hon verkar helt plötsligt på bättre humör, kan det vara för att pappa ska med mig till doktorn? Verkar så va..


onsdag

Igår var jag ju hos Maria där det bjöds på smörgåstårta. Mmmm, mums! Efter det åkte vi hem till Hannes där vi sov och nu är jag hemma. Mamma är fortfarande lika sur, utan anledning... Pappa ska i alla fall följa med mig till doktorn idag, eller han har fått en telefontid vid elva, halv tolv. Så får se hur det blir. Är det riktigt pissigt missar jag praktiken imorgon. Det vill jag egentligen inte men jag tänker inte ta någon medicin denna gång om det ens behövs. Sen har vi kommit fram till att det nog är bäst om jag opererar bort halsmandlarna. (fast jag inte vill/vågar)

Det är snö här nu, IGEN. VÅREN KOM, KOM, KOM! Är trött på detta kalla väder och vill börja använda vårkläder NU!

roligt?

Sitter inlåst på mitt rum så jag slipper att mamma kommer in och skriker ännu mer. Roine kom hit och gav mig en lite försenad födelsedagspresent. Hundra kronor, han är så söt! Han har ju inte så mycket pengar och så, så jag tyckte det var rätt gulligt. Jag har sett på alla vi barn i bullerbyn och värmt mig under täcket i hopp om att huvudvärken ska gå bort. Har även läst lite bloggar och SOLO.

Ja, vad ska jag mer säga? Jo, mamma verkar ha sagt att jag inte ska med till Maria så jag får väl se hur det blir. Låter rätt sjukt, men hon är ju sur för att jag "aldrig" är i skolan enligt henne. Grejen är den att det har ju sina anledningar och hon verkar inte veta att jag faktiskt pluggar när jag är hemma... Ska till Hannes ikväll iallafall och det ska bli skönt att åka dit och slippa mammas gnäll här hemma.

Nu ska jag nog måla mina naglar och fortsätta läsa SOLO. Får se om det blir några fler uppdateringar ikväll, annars får ni ha det superbra!

idiot?

GÖR FÖR HELVETE NÅGOT ÅT SAKEN DIN JÄVLA IDIOT! Jag blir så jävla förbannad på dig så jag spricker, ring till den där jävla doktorjäveln och säg att dom ska göra något åt det för helvete då. Är det så jävla svårt att fatta? Nej, men du kanske tycker saken blir bättre av att du springer runt och skriker på oss/mig och smäller i luckorna i köket. Då händer det ju ändå ingenting eller hur? Då kommer jag bara fortsätta sitta hemma för att jag har ont i min jävla hals som jag har lust att hugga av vilken sekund som helst. För helvete, lägg ner.


skor från H&M



1. 198 kronor
2. 98 kronor
3. 98 kronor
4. 349 kronor
5. 129 kronor
6. 298 kronor

fix

Jag har duschat för en stund sen, fixat lite med kategorier här på bloggen. Så nu kan ni kolla lite där bland om ni vill veta något eller se någon outfit eller så. Jag har dock inte hunnit lägga över allt där det ska vara men jag ska fixa med det lite senare eller en annan dag. Först och främst ska jag ta något att äta. Det blir min frukost fast jag vaknade vid klockan åtta. Jag har ingen aptit...


10 mars 2009



Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett år och fem månader. Det är underbart och jag älskar dig, Hannes, och kommer alltid göra det!

tisdag

Min morgon började ju inte särskilt bra. Mamma kom in och började skrika en massa och jag som inte mår särskilt bra blir jävligt trött på det, rent ut sagt! Jag stannade hemma idag med, jag har ont i halsen nu också. Jag blir för fan deprimerad snart om det inte blir bättre. Och mamma typ vägrar att tro på mig så jag fick själv gå till skolan och säga till min lärare att jag är hemma idag. Hon var dock inte där men en annan lärare skulle hälsa henne det. Skulle även hämta lite böcker men upptäckte att jag har ju allting hemma som behöver göras. Tänkte fortsätta lite idag också. Sitter också och funderar på om det är värt att operera bort halsmandlarna? Det känns så, men ändå inte eftersom jag är rädd för allt som har med sprutor och sånt att göra. Sen kan man inte äta heller och man bara sover och sover + att det gör JÄVLIGT ont. (det där har jag typ hört av jos)

Min älskade kusin Maria fyller år idag. 8 år! Jag ser henne ännu som två-tre någonting där. Hon kommer alltid vara en liten skitunge i mina ögon. Grattis Sötnos! ♥

Nu ska jag typ ta ett bad, sen kanske se lite sex and the city och knarka halstabletter och alvedon.

fast

Just nu sitter jag fast i pluggandet. Tänkte först göra uppgifterna som ska skickas in till lärarna, men dom är ju svåra! Plus att jag mår piss och då går det inte så bra att plugga då heller. Mamma förstår mig inte heller direkt. Usch, ingen rolig situation. Jag har bara lust att krypa ner under täcket och stanna där...

inte bra

Jag har pluggat lite, inte mycket. Mitt huvud värker som aldrig förr, jag har sovit lite också. Ska ta en alvedon och försöka sova lite till. Eller kanske läsa lite, jag läste ut Att älska som en porrstjärna igår och jag tycker det är så avkopplande att läsa. Ska gå och se i bokhyllan om det finns något som lockar. Hehe, sen ska jag faktiskt bara vila!

måndag

Hade ju som sagt var ont i magen igår, har det ännu och har haft hela natten. Har legat vaken mest hela natten så jag stannade hemma idag. Tänkte ta en alvedon och börja plugga lite med det jag inte blev klar med igår. Tänkte även ta en liten skönhetsmorgon då jag tar facescrub, ansiktsmask, hårinpackning osv. Fick även några produkter från Clinique på åhléns i fredags innan jag gick hem. De hade nämligen ett typ proffs från clinique där under dagen som lämnade kvar en liten necessär med lite provgrejer som alla fick. Det ska jag också testa tänkte jag. Jag ska bara läsa mig till vad man har det till och så. Det är på engelska så det tar nog ett tag att förstå, hehe! Jaja, vi får höras lite senare jag ska sätta igång med allt detta nu :)


söndag

Jag och Hannes har varit ute och sprungit för en liten stund sen. Det gjorde vi igår också, vi börjar bli duktiga nu! Min söndag kommer bestå av plugg, plugg och åter plugg. Jag har ont i magen och är skittrött, men jag har mycket att ta igen inom skolan så jag ska ägna min dag åt det helt enkelt. Snart ska vi åka in till stan och hämta lite grejer. Sen åker vi hem till Hannes igen. Det är det enda ni får höra idag. Ha en riktigt bra dag allihopa!

..



Nu ska jag snart möta upp Sofie för ännu en dags apu. Börjar nio, slutar fem. Jag är trött idag, som bara den. Mina ögon går i kors. Då kommer jag nog somna framför tv:n ikväll. Nu ska jag borsta tänderna ännu en gång, spraya håret och sedan knyta mina converse och gå :)

APU

Har fullt upp med att äta frukost, noppra ögonbrynen och fixa håret på samma gång. Ska ännu sminka mig, jag börjar få bråttom.

idag - APU till klockan fem!

ha en bra dag!

stop

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här längre. Har lite bloggtorka just nu. Försöker ändå skriva/lägga in en bild varje dag. Idag är jag bara på dåligt humör för jag är så trött.

Du kan ju aldrig hålla något du lovar.


administration

Sitter på lektion. Sandra är inte här så får göra arbetet själv, letar just nu efter en bra sida. Datorerna är inte
de snabbaste så det går inte så bra om man säger så!

Idag är det fotboll och jag hejar på byggklassen som ska möta min klass :) älsklingen spelar ju! Dit ska jag med jos och Lisette, kanske Julia om jag förstod rätt? :)

åh....

Nu har jag packat ner sakerna jag ska ha med mig. Sitter just nu bara och väntar på att pappa ska ringa så att han ska komma och hämta mig. Det är redan mörkt ute och jag och Hannes som skulle ut och gå. Kanske ska ringa och säga att vi ska strunta i det? Jag gör det nu.. Han höll inte med mig. men jag övertalade honom att det är nog bäst att vi struntar i det. Gud vad jag har tråkigt. Vill bara hem till pappa nu och käka lite mat och sen sova! Är så otroligt trött.. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag. Så ha en bra kväll allihopa!

fix

Har hängt upp tvätt och ska snart lägga in lite kläder i garderoben. Sedan packa ner lite saker tills imorgon. Sedan bara vänta på att pappa hämtar mig. Jag är trött som bara den idag. Skulle nog kunna somna när som helst. Dessutom har jag skrivit om detta inlägg fyra gånger för att jag inte kommit ihåg vad  jag skrivit om eller för att det helt enkelt bara var en massa svammel. Känns som om det börjar bli det nu också. Så nu slutar jag skriva. Ha det så bra!


!

Här får ni en mindre seriös bild på min nya hårfärg och frisyr


school

Nu ska jag gå till skolan. Jag vill egentligen inte. Ska dock bli skönt att få träffa mina älsklingar igen. Lisette, Jos och Sandra!

första mars!

Jag sitter hemma hos Hannes som springer runt och letar efter ett par skor som är bra att springa i, för gissa vad vi ska göra? Vi ska ut och springa! Låter konstigt att jag ska göra det men jag och Hannes har slått vad om femhundra kronor. Den som inte vill ut och springa 3 gånger i veckan får betala det till den andra. Jag tror jag kommer få pengarna, höhö. Hannes är ju så lat!

Nu ska jag gå och leta efter honom.. Hm, vilken lång tid han tar på sig!