jag är helt slut!

Dagen igår var underbar! Tänk att få spendera en hel dag med sin mamma, det är inte ofta det sker nu för tiden. Vi kom till stockholm runt halv tolv då vi gick till Burger King direkt och åt lite mat. Sedan gick vi och kollade i några affärer och tog bussen till Karolinska där det faktiskt gick snabbt för en gångs skull. När allt var klart där åkte vi in till stan igen och sprang direkt in på Gina Tricot, min och mammas favorit affär, där vi hittade saker direkt. Köpte dock inte så mycket denna gång. Två tröjor och lite smink, det blev alltså inte mycket av det jag skrev ner i förra inlägget. Jag e faktiskt riktigt nöjd med denna resa, även om det var segt idag eftersom jag var otroligt trött.

Började klockan åtta med estetisk verksamhet (drama) som höll på i två timmar och fyrtio minuter. Trodde det skulle vara hur segt och jobbigt som helst, men eftersom vi inte bara satt och skrev och rörde oss hela tiden istället så var det faktiskt helt okej. Resten av skoldagen har bara segat igenom.

Tog ett skönt och härligt bad när jag kom hem, gjorde ansiktsmask och hårinpackning som jag tänkte gå och skölja ur nu.

Bilder på det jag köpt kommer in senare denna vecka :)
With Love


snart sovdags

Dagen började med att jag vaknade upp hemma vid hannes ungefär vid ett och då myste vi bara en massa för att vi inte kommer ses imorgon. Vid halv fyra åkte jag in till stan och då kom Lisette hem till mig. Vi har varit hos Lisettes söta mormor och ätit kakor och jag lovar att hon gör så enormt goda kakor!
Nu är det snart dags för mig att sova, ska nämligen upp halv sex imorgon för att hinna duscha innan båten. Sminka mig och sånt gör jag där. Hur ska jag orka gå upp så himla tidigt?

Tänkte skriva ner lite saker jag ska köpa i sthlm, så får vi se hur mkt av det jag får med mig hem :)
Byxor
Baströjor
Lång stickad kofta
Skor
Smink
Skärp

Blir ingen skrivning imorgon eftersom jag kommer hem runt tolv tiden på natten. Hoppas alla får en superbra dag imorgon, för det ska jag ha!

Måste bara skriva ; JAG SAKNAR DIG REDAN, HANNES. fast det bara gått några timmar sen vi träffades. Förstår ni hur kär jag är i honom? <3

tv-spel

Kvällen har bara gått åt till att spela The sims på tv-spel och Hannes har varit gullig och försökt fixa allt med bloggen men det var lite svårt så han ska hjälpa mig en annan dag :)

Nu ska vi gå och kolla efter någon film och sen blir det filmtittande resten av kvällen, fast hannes håller på att somna just nu så vi får se.. Det är väl bara jag som kommer vara vaken.

Hoppas alla haft en bra kväll!

tillbaka

Ska börja blogga här igen nu, Hannes och jag ska sätta oss och fundera ut hur man gör en design senare hoppas jag :)

Idag regnar det sjukt mycket på ö, och självklart skulle jag och Hannes köra moppen ut till honom när det började regna som mest. Så himla typsiskt, när vi kom hem var vi lika blöta som om vi hade badat i havet med alla kläder på.

Imorgon blir det en lugn dag och kväll eftersom jag ska åka med 07.05 båten till stockholm på måndag tillsammans med min älskade mamma :)

Nu ska vi snart äta och sedan bara mysa hela kvällen!

With Love


segt

Vaknade runt tio tiden idag, så har ätit frukost och duschat nu. Ska träffa Lisette snart eller senare, jag tror hon somnade om haha! Men de e lugnt då behöver jag inte stressa iaf.
Vi ska kila ner på stan och jag ska kolla efter en nice vattenpipa som jag ska köpa när jag får pengar. helst ska den ju vara rosa men det lär ju inte bli så lätt att få tag på, men det är ju alltid värt ett försök! Sen ska vi fixa och dona med lite annat bara hon och jag som vet vad och ni får reda på det senare idag eller senare i veckan!

Nu ska jag fixa det sista sen ringa till LissanPissan å se hur de går för henne ;)

Later!

ändå faller regnet.

Gårdagen och kvällen spenderades med Lisette, vilket var trevligt. Såg film och var en sväng på stan. Är ju medeltidsveckan och gud vad jag inte gillar den. Alla som klär ut sig ser ut som jag vet inte vad och så grisar dom ner mer och mer för varje dag som går. Har bara lust att be dom åka hem igen!

Idag är det regn och rusk och jag vill bara sitta inne, se på en film och käka mysa..

Just nu känner jag att jag bara vill ifrån denna ö så fort som möjligt. Kanske tagit med mig Hannes och åka någonstans långt borta och låta allt bli som vanligt igen...


.

Kom hem hit vid ungefär kl sju imorse, tänkte att jag skulle somna om som vanligt men det gick verkligen inte så jag låg och myste med min kisse en stund. Vid tjugo i tio så somnade jag och efter tio minuter kom mamma in och väckte mig igen för då var det frukost. Nu ångrar jag lite att jag sa till henne att väcka mig för jag är hur trött som helst! Då somnar jag gott ikväll iaf.

Vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på idag. Ska gå och hämta en mobil på Coop Forum senare som man fick samtidigt som man skaffade abonnemang till mobilen på stan. Den ska jag dock inte ha själv för jag har en nästan ny mobil bara några månader gammal. John hade ju sönder sin en gång när han var full så han får denna så att han har en bra mobil :)

Nu ska jag nog kila in i duschen sen ta en kaffe eller be mamma köpa en latte till mig på Mc Donalds, känner att det gör mig nog lite piggare. När jag är trött är mitt humör inet alltd på topp men jag hoppas på att det inte blir för lågt!

kan inte sova

Har försökt sova ett tag men det går inte, har på ngt konstigt vis väldigt ont i lungorna. Hoppas det går över snart för jag vill verkligen sova. Älskling ligger och sover som en stock redan, söten..

Kvällen tillbringades med Hannes, Victor och Lisette. Fört myste vi lite hemma hos Lisette med mat från donken och sedan drog vi ner mot hamnen och kollade läget. men där var det inte så mycket som hände så vi gick hem ganska fort igen. Så nu sitter jag här och väntar på att det onda ska gå över så jag kan sova!

Sov gott.


åminne!

Om ungefär en timme åker jag, Lisette, Pappa och Gill till åminne å solar och badar. Alltid lika härligt med stranden! Och nu kanske det är sista gången ska ju bli dåligt väder hela veckan, så man får passa på att bättra på brännan det mesta man kan :P

Nu ska jag packa ner det sista sen bär de väl av :D
ha en bra dag