STOCKHOLM!



i natt åker vi till stockholm. UNDERBART!

....

Let me hold you for the last time...

sola

Eftersom det inte har varit fint väder på ett tag så har man inte kunnat sola så mycket. Och eftersom jag spenderar de mesta av mina lediga dagar ute hos jos så blir det inte så mycket av det heller.. Så ikväll ska  jag och jos sola solarium hemma hos mig i traume.

Nästa vecka tänkte vi åka till sthlm och ha kul men såklart har båtarna krockat med varandra i nynäshamn så vem vet om vi kommer kunna åka. Så jäkla värdelöst. Fast iofs fick jag ett sms från hannes att dom skulle börja gå klokt igen på lördag, så jag hoppas på det. Jag behöver verkligen komma härifrån ett tag!

!

Looking back over my shoulder
I can see that look in your eye
I never dreamed it could be over
I never wanted to say goodbye

frågetecken

ibland vill jag, ibland inte.


jobb,jobb,jobb

Jag har jobbat hela dagen idag och igår. Skönt faktiskt, även fast jag är grymt trött varje morgon. Ikväll ska jag ut till jos och umgås och sedan sover jag och hannes där. MYS!
Jag har inte så mycket att skriva på sommaren. Jag gör ungefär samma saker varje dag, jobbar, umgås med hannes eller jos, solar när det går och lever livet. Det är ju inte så kul att höra på samma saker varje dag så jag skriver bara någon gång ibland :)
Ha det så bra tills jag skriver nästa gång!

bed

Ligger just nu i min säng och väntar på att jos ska sluta jobbet. Vi ska vidare, hon ska klippa hår och jag är sällskap. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Det är fest men känner mig inte riktigt sugen. Mamma och Bosse ska ut och äta ikväll igen så jag är antagligen ensam om Jos åker hem vill säga. Kanske blir en sväng på hamnen, vem vet var ni ser oss?

Är grymt sugen på att åka till Stockholm och bara ha kul. Handla kläder. Fast jag funderade ju på att dra utomlands efter sommaren men det blir nog inte riktigt så. Då passar ju Stockholm bättre. Tre timmar bort med båt. Enkelt och bra. Några spyor hit och dit men det är det väl värt?

hu vad dåligt!

Jag är aldrig hemma därmed blir det inte så många uppdateringar, alltså blir det närmare inga alls. Ikväll ska jag nog iväg igen, Tobs sista kväll på gotland så vi kanske ska umgås med dom. Hoppas! Synd om Tob annars liksom, jag har hans tröja men det blir ju super för mig för jag vill ju ha den tröjan. Mysig som fan!

Idag var jag på tofta med mammsen, bo och doris. Äntligen börjar brännan komma tillbaka lite, men det tar ett tag innan jag blir superbrun. Jag ska sola varje dag då det är fint väder!

Ha en underbar sommarkväll, det ska jag ha! :)

nej

Ska rusa iväg och möta jos och tob. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något blir det alltid! Har varit jobb idag och det blir det imorgon också. Nu är det vecka 29 också, så veckan lär inte bli lugn ;)





JAG ORKAR INTE MER

det ringer i min telefon

Sitter just nu och pratar med jos i telefonen, vi ska ut till henne ikväll igen. Mysigt som fan!
Jag har bloggtorka, blir lite meningar ibland sådär
Ha en bra dag

LA FIESTA


snart

Snart ska jag, jos och tob åka in till stan. Jos håller på och letar efter sina kläder och jag filar tobs naglar. Ikväll blir det kubb i almis :)

:D

Ligger just nu i jos säng och väntar på att hannes ska komma ut och på att dom där segisarna ska bli klara i duschen. Vi ska nog spela monopol eller ngt annat, iaf bara ta det lugnt här ute i väskinde. Härligt som tusan! Synd att det är så himla dåligt väder nu, det har regnat hela dagen och jag som är supersugen på att sola och bada. Typiskt att det är så dåligt väder nu när jag är ledig hela veckan fram tills söndag. Dock är det skönt att jag är ledig så jag kan umgås med mina superduperkompisar. HÖHÖ. Nej nu spårar det fan ur här, jag är uttråkad! JOS OCH TOB BLI KLARA PLEASE!


ingenting

.


jussy pussy

Har precis kommit ut ifrån duschen, tog en varm skön dusch och rakade benen. Nu sitter jag och smörjar in mig så jag kommer lukta jordgubb ikväll och hela dagen på tofta imorgon. Så fort jag och älskling är klara och påklädda åker vi moped till Jos och spenderar antagligen natten där och åker hem tidigt imorgon. Vi ska se min absoluta gråt-film, i taket lyser stjärnorna!

En sak till, alla i min familj (eller man kanske ska säga familjer?) är förkylda, så gissa vem som är lika känslig som vanligt och börjar få ont i halsen? JA, bra gissat. Det är jag! Jag hatar det, hoppas att det inte slår ut helt och bara är en liten vanlig ont-i-halsen period. Jos Tobias kommer ju hit på lördag, the big day!


fan

HUR I HELVETE KUNDE JAG GÅ PÅ DET DÄR?

work

Jos sov här. Snart ska jag iväg och jobba första dagen på sommaren, tar emot lite. Jag är inte mycket för att jobba. Men vad gör man inte för lite pengar så att man kan göra något roligt sen, som att åka till sthlm och handla upp allt eller helt enkelt åka till Kreta och bara vara. Vilken tror ni jag satsar helst på? ;)

wants

allt från Gina Tricot

adelsgatan

Ska springa in på adelsgatan tillsammans med Hannes nu och kolla på några brills som han vill ha :)

solen kommer snart

Kom hem från Hannes för en liten stund sedan och just nu sitter jag och ska skicka bilder till Jos från helgen men det går inte så bra eftersom hennes msn fuckade upp sig totalt. Idag var det halvt planerat att jag skulle åka på stranden med Jos och hennes mamma och småsyskon, men det blev inte så. Vädret är inget vidare idag så min dag kommer gå åt till att bara sitta hemma. Ni får nog många uppdateringar idag ;)