jag vet ingen sötare unge


pluggis

Jag har suttit och pluggat lite nu ikväll, eller jag gjorde det lite snabbt nu och skickade över till Josefine som ska fixa in allt på Power Point så att vi kan redovisa i nästa vecka.

Nu tänker ni säkert att jag är konstig som sitter och pluggar när jag har lov men jag tycker faktiskt det är bra att ha det gjort i tid nu för tiden. Rebecka skulle varit stolt över mig nu, för det går faktiskt riktigt bra i skolan! Fast jag har rätt mycket frånvaro...

Imorgon är det bestämt att jag ska träffa Emma, vi ska ta en tur på stan för att kolla en present till hennes mamma och så blir det säkert MASSA snack! Ska bli riktigt kul :)

Nu ska jag lägga mig och läsa min bok som jag snodde av Hannes mamma. Den verkar riktigt bra!
Godnatt

första dagen på lovet

Äntligen är det första dagen på lovet! Så som man längtat efter lite ledighet, fast jag har lite plugg att göra ändå men jag överlever.

Dagen har varit lugn. Vaknade hemma hos pappa runt tio tiden och då åt vi lite frukost sen körde älskade pappa oss in till stan. Runt klockan ett cyklade Hannes till gymmet och jag duschade och fixade mig lite. Gick sedan och mötte Lisette en stund och sedan träffade jag Hannes och Julius för att äta mat på Mc Donalds. Efter det gick vi runt och kollade i lite affärer och Hannes tog hål i det andra örat också, efter lite tjat gjorde han faktiskt det. Men om han inte vill ha i båda så kan han ju bara ta ut det, sa han. Men då tyckte jag att han nog hade slängt ut 150 kronor i onödan, fast jag sa inget.

Nu sitter vi ute hos Hannes och han har ätit medans jag har suttit här och försökt plugga lite. Men måste få tag på Josefine innan för lite information!

Nu ska jag försöka hitta en bild som Malin ska få av mig för hon ska nämligen hjälpa mig med en bloggdesign! ÄNTLIGEN!

Uppdaterar senare eller imorgon :)

ge mig pengar!

Jag kanske är otroligt seg med detta, men just precis i denna stund så ser jag att gina tricot har fixat webshop! JAG ÄR SÅ GLAD. nu är det bara pengar som saknas. Kanske kan berätta denna stora nyhet för mamma och försöka få lite saker?
hehehehe.

ledig och sjuk

Idag skulle vi egentligen börja kvart i två, men eftersom vår lärare på den sista lektionen där fick reda på att vi var lediga fram till hennes lektion var hon snäll och gav oss beting. Ska göra ett projektarbete tillsammans med Josefine istället och det kommer gå super, hoppas jag på. + lite andra uppgifter men det är lov nästa vecka så jag behöver inte stressa med att göra dom. Fast jag kanske inte har något att göra så då väljer jag nog att göra dom faktiskt!
Nu undrar ni säker vad jag gör uppe så här tidigt om jag ändå är ledig? Jo, för jag sov hemma hos Hannes i natt och istället för att ligga kvar där ute och sova så valde jag att åka hem till mig i stan för att kunna se lite på sex and the city som är min favortisyssla just nu. Hehe, men ärligt, finns det något bättre än sex and the city?

Nu tänkte jag att jag skulle koka mig lite te för min onda hals och lägga mig på soffan!
Ha en bra dag.

sovmorgon!

Jag har inte orkat skriva något om helgen, det är ju helg snart igen! hehe.

Idag har vi sovmorgon till tolv, riktigt skönt! Fast jag gick upp runt halv åtta iallafall, vaknade av att hannes alarm ringde så kunde jag inte somna om så jag åkte med in till stan och lade mig i sängen hemma hos mamma och såg några avsnitt av sex and the city. Fick ju boxen av Hannes i fredags :D
Nu är jag färdigfixad och ska gå om ungefär 45 minuter.

Skriver  senare, ska borsta mina tänder nu!

datorkunskap

Sitter i skolan på datorkunskap, vi har precis börjat. Kände bara att jag ville uppdatera lite medans läraren pratar, men hade egentligen ingenting speciellt att skriva om. Tänkte nämligen uppdatera ett lite längre om helgen när jag kommer hem.
När jag slutat så ska jag kila in till stan för att gå runt och kolla lite och även fika tillsammans med Hannes. Har inga pengar, som vanligt, men det är alltid kul att kolla. Tänkte testa ett par jeans och ett par uggs och även en jacka!

Skriver senare :)

äkta



ett år, tolv månader, trehundrasextiofem dagar <3
du är bäst!

dålig uppdatering.

Nu på senaste tiden har jag inte varit på humör för att skriva alls, som ni kanske har märkt i inläggen innan.
Allt har typ varit totalt fel och det går bara massa skitsnack här, är så trött på det!
Men nu ska jag försöka vara positiv i resten av mina inlägg, det är ju inte kul att läsa såna deprimerande inlägg.
Det mesta har ju löst sig nu, hoppas jag...

Igår gick jag inte till skolan pga vissa anledningar men idag gick jag. Stannade dock inte kvar hela dagen utan gick hem efter andra lektioner. Men jag kan ju göra arbetena hemma så det är inte så att jag hamnar efter iaf. Senare efter fyra ska jag och mamma in till stan och jag ska köpa present till Hannes eftersom vi har varit tillsammans i ett helt år imorgon!
Känns underbart.

En grej som är lite jobbig just nu är att min räkning är hög. mobilräkningen alltså! Borde nog sätta ett tak på tvåhundra kronor..

Nu ska jag vara duktig och städa mitt rum så jag inte får ohyra där inne, hehe.
Ha en toppen dag allihopa!