finally

Idag stannade jag hemma igen, imorgon ska jag äntligen till åhléns tillsammans med Sofie igen. Wonderful!
Ja, dagen har varit så här att jag har pluggat lite. Målat en ram som Hannes har gjort till mig. Köpt skitgod fralla och kallt kaffe och suttit ute på uteplatsen och ätit i solen. Nu väntar jag på Hannes. Vi ska gå till affären och köpa varsin glass sen ska vi åka till pappa. Där ska vi spela tv-spel för att Hannes ville det, jag trodde han ville sola.. Pyttsan, han ska sitta inne och spela, haha söten då.

Min kompis Daniel har kommit till Gotland nu och jag hoppas att jag får träffa honom innan han åker hem på söndag. Ska prata med Hannes om det också, tycker de ska lära känna varandra lite. Daniels flickvän är också med, roligt!

doktorn + plugg

Ja, det är var min dag har bestått av. Doktorn och plugg. Doktorn tog lång tid. Proverna visade inget denna gång heller, ska dit och göra ett till prov. Mördarblodprov i armen. Jag dör. Jag hatar sprutor. Fast jag hatar också att vara sjuk. Ja, ja. Pluggandet flöt på bra idag, jag har gjort kapitel 5, 6 och 8 på näthandeln nu. Ungefär fyra uppgifter kvar, nice!

JAG BLIR SJUKT IRRITERAD PÅ VISSA SAKER, ÅT HELVETE  MED DET!

money money money

Marie ringde mig förut, jag ska jobba nästa helg. Tror jag det var i alla fall. Nice, nice, nice! Lite extra pengar skadar aldrig :D

oh no

Jag är hemma idag igen, imorgon ska jag till doktorn så han får kolla min hals igen. Testerna jag gjorde förra veckan visade ingenting, konstigt tycker jag då det gör ondare nu. Börjar bli riktigt trött på detta nu! Har pluggat massor idag, har ännu mycket kvar men jag tänkte fortsätta nu varje dag så jag får något gjort och inte ligger efter något sen när jag kan gå tillbaka till skolan. Ska även komma ihåg att fylla i ledighetslappen eftersom jag åker till underbara kreta om en månad.



Förra gången på kreta, UNDERBART! Längtar så sjukt mycket nu. Och jag saknar mitt blonda hår. Har ni några tips om hur man lättare får blekt hår i solen, kommentera!

haha

Det där var roligt, trodde du inte att jag skulle fatta?

...

Har varit hemma hela veckan, halsen krånglar igen. Var hos doktorn igår och denna gång visade inte halsprovet att jag hade halsfluss. Dock känns det precis som det har gjort innan. Fick även ta ett litet stick i fingret för blodprov och jag var skiträdd, började svettas, skaka och när det var klart blev det som svarta prickar framför ögonen. Usch, hatar verkligen allt som har med sprutor att göra. Sedan fick jag göra en halsodling så att de ska få fram exakt vilka bakterier det är jag har. Doktorn sa dock att jag inte alls såg frisk ut i halsen så jag skulle vara inne, vila och bara ta det lugnt ett tag. Det har jag gjort dessa dagar men imorgon ska jag till skolan i lite mer än en timme för att göra nationella proven i engelska.

Varje dag jag har varit hemma så har jag verkligen haft tid att tänka, fast jag har inte kommit fram till något beslut. Jag vet inte vad jag vill. Det som jag undrar allra mest är: vad var det egentligen som hände och kommer du någonsin kunna ändra dig? Varje dag går jag och väntar på att någonting ska ske, men du går bara runt som om ingenting, absolut ingenting har hänt. Precis som om allt skulle vara som vanligt. Men så är det verkligen inte. Jag vet inte ens om jag vill att det ska bli det igen. Vissa stunder vill jag verkligen vara kvar och kämpa för oss, för vår kärlek som jag en gång var så glad att jag hade och bara några ögonblick senare vill jag bara ge upp allt för att jag inte vet var jag har dig, då vill jag inte ens att du ska vara nära mig, inte försöka krama och pussa mig och försöka göra mig glad. Det kommer inte gå. Du måste nog vänja dig vid detta, orkar inte du med det så får du helt enkelt göra ett beslut ensam, för jag vet inte, JAG VET VERKLIGEN INTE! Och det gör mig galen. Önskar bara att ingenting kunde vara sant...
(hoppas du är nöjd nu, DU VET VEM DU ÄR och jag antar att du kommer läsa detta eftersom du följer vårat liv rätt så noga. idiot!)


ledigt

Vi har hemarbete på nästan alla våra lektioner idag, därför är vi "lediga" från skolan och ska plugga hemma idag. Tror ni det går bra för mig? Nej, inte direkt. Jag hatar att jag är så jävla dålig på att plugga. Jag behöver Rebecka! Jag ger upp så jävla lätt, åh blir så irriterad! Och sen när jag ska ha dom där jävla glasögonen så är dom skitiga, så gör man rent dom med den där trasan man får med glasögonen och ändå blir dom inte rena, kladdet sitter liksom kvar hur mycket man än gnider med den där jäkla trasan. Det gör mig bara mer irriterad och då kan jag ju inte ha dom på mig så jag slänger av mig skiten och då får jag bara ont i huvudet av att göra plugget. Och det måste göras på datorn vilket irriterar mig något enormt. I och för sig får jag ont i huvudet om jag kollar i en bok också utan glasögonen. Gud vad jag klagar, men någonstans måste man ju göra det och då är bloggen helt perfekt. Nu ska jag göra lite mer kaffe som jag redan druckit två koppar av och sen försöka plugga. Dessutom har jag sjukt ont i halsen, undra om mamma kommer tro mig? Knappast!

lördag

Sitter hos Hannes och väntar på maten just nu. Det grillas förstår ni! Tror Victor kommer hit sen och vet inte vad vi ska göra då, har sjukt ont i halsen och fryser fast det är 22 grader här inne, på väg att bli sjuk? Yes sir.



åhléns

Jag är inte lika duktig på att uppdatera längre, ursäkta mig för det. Jag ska bättra mig :)

Nu ska jag snart gå och möta Sofie vid atterdags för att sedan gå vidare till åhléns och jobba. Måste hinna packa mina saker till imorgon kom jag på nu. Det blev inte så mycket att skriva om just nu heller. Ha en bra dag

frågetecken

IS THIS THE END?

mmm

Har lektion, inte kul. Ingenting är kul. Vet inte vad jag vill. Hejdå


real love



ett och ett halvt år. jag älskar dig, hjärtat.

.

And it kicks so hard it breaks your bones
Cuts so deep, hits your soul
Tears your skin and makes your blood flow
It's better that we know
That love is hard.

vårvårvår

Vädret kan verkligen inte bli bättre! Sol som bara den och man kan äntligen börja använda alla vårkläder. Jag äger dock inte så många ännu, hehe. Det kommer mer sen hoppas jag! Idag ska jag och Hannes ut och fika på terrassen sen ska vi gå ner till hamnen tror jag och fota lite. Mysigt! Imorgon ska jag vara med och jobba första gången där jag ska ha mitt sommarjobb. Jag vill egentligen inte jobba, men vad gör man inte för pengarna? :)

outfit!



Så här ser jag ut idag, chinos-jc linne-budapest. Eftersom jag ska iväg till åhléns nu så har jag namnskylt och stämpelgrej eller vad det heter! Slutar fem, sen till far min. Ha en bra dag! PUSS

aaaa

Eva eller hur du nu stavar. Jo, jag vet hur man tvättar kläder men jag kanske inte är helt säker? Jag har en mamma som gör det för mig och bara för att hon gör det betyder det ju inte precis att jag inte kan! Jag måste ändå alltid kolla så att det blir rätt även om jag har skiten på rätt grader och sånt där. (det kommer jag antagligen göra när jag bor själv också för jag är så jäkla nojig, allt måste bli rätt) Och dessutom kan man alltid lära sig nya saker? Du kunde ju inte heller det innan och det är många fler i min ålder som är precis som jag, alltså som inte har sån jäkla koll på hur man gör när man tvättar kläder. Om mamma tvättar allas kläder, varför inte låta henne göra det då? Jag lär ju mig till slut hur man gör, när jag skaffar mitt eget och då ingen annan gör det för mig!

Min dag har varit piss, ont i huvudet som bara den! Har vilat hela dagen fram tills nu. Väntar på att Hannes ska komma hit, sen ska vi åka till honom. Har ännu inte så stor lust att skriva en massa, det händer inget. Eller jo, men inget jag vill berätta här! Skulle bara svara på den där kommentaren egentligen, ha det bra.