sweet

Dom går här utanför och sopar bort all grus. Nu börjar det verkligen bli vår! Ska koka lite kaffe, klä på mig och sedan möta Andreas vid bussen och sedan vänta på att pappa ska komma och hämta oss. Hoppas på bli övningskörning ikväll. Det behövs! Inge mer kärringstopp!

Nu måste vi dra

Har håla i skolan, väldigt lång. Fram till tolv. Inte kul alls.
Har fått sommarjobb på hotellet i år igen, snacka om kul! Längtar nästan redan, fast att jobba inte riktigt är min grej. Men vi ska ju tagga BULGARIEN i september!!!!!

newww


exakt samma park

Provet gick bra kändes det som! Efter jag kom hem från skolan så gick jag och Andreas en sväng, ner till almedalen och satt där i solen en stund sedan gick vi även in till biblioteket. Men nu har han åkt hem och jag väntar på maten. Vårrullar med sallad blir det, riktigt gott ska det bli!

Sen ska jag nog gå med mamma en sväng till vero moda eftersom det är klubbkväll där. Om jag orkar, skulle kunna somna här och nu...

yeah yeah yeah

Ska snart tillbaka till skolan för att ha prov. Ser inte fram emot det, men det kommer nog gå bra.
Jag, Sandra, Jos och Andreas har druckit lite kaffe och lite andra lyxigheter såhär på morgonen. Trevligt!
Vet inte vad jag ska hitta på sedan, solen lyser så kanske en promenad eller något sådant.

lovesong

Jag, Jos och Julia har bakat och druckit kaffe, ytterst mysigt om jag får säga det själv!
Nu har båda flickorna åkt hem och jag väntar på att pappa ska ringa, sen ska vi åka ut till honom, det nya. Trevligt ska det bli. Imorgon har jag en riktigt kort skoldag, har bara en lektion.


miss

Var i kyrkan idag, tände ett ljus för mommo och tänkte på henne. Det var länge sen jag var i en kyrka, men det kändes skönt. Ska försöka göra det lite oftare, fastän det är jobbigt.
Saknar dig, älskade mommo!

varm choklad

Kom precis ur duschen, nu ska jag bara fixa mig lite och sedan ska jag och älsklingen ut i solen med varm choklad och bullar. Sitta på ringmuren och bara prata. Härligt!

shit



Allt det där har legat på mitt golv i flera veckor nu + att det ligger lite kvar på golvet. Typ tusen pusselbitar för att katterna har tagit sönder pusslet jag och A gjorde... Jäkla katter!
Funderar på om jag ska möblera om lite också, får se hur jag gör.
Ha en bra dag så skriver jag senare, det här kommer ta lång tid!!

tell me

Skolan gick snabbt, hem, gå på stan med mor, käkade lunch, träffade upp Jos, hem, plugga. Hur mysig dag som helst. Solen sken hela dagen och det var typ vårväder. ÄLSKAR DET!

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och plugga lite till provet jag har imorgon. Önska mig lycka till!

sleep tight

Nu väntar sängen efter en lång dag med många tankar, en riktigt lång och behövlig promenad med Jos och en timmes samtal med Andreas.

Försvinn dumma tankar och god natt Elin...

H&M HOME



1. Påslakanset 299 kronor
2. Duschdraperi 149 kronor
3. Påslakanset 499 kronor
4. Kökshandduk 49:50 kronor
5. Sängkappa från 299 kronor
6. Påslakanset 399 kronor
7. Kökshandduk 49:50 kronor
8. Satinpåslakanset 399 kronor
9. Handduk x2 49:50 kronor
10. Kökshandduk 49:50 kronor

din sko 499 kronor


dessa ska jag fasiken införskaffa mig.

H&M 199&399


sweeet

Sov hemma igår, första natten på väldigt länge och det var superskönt! Vi såg på luftslottet som sprängdes och åt kakor och drack varm choklad. Myspys!

Idag blir det en sväng på stan med min kära sen åker vi ut till far. Imorgon ska jag träffa mina tjejer, Emma och Karro och ta en fika på stan. Hur trevligt som helst ska det bli, det var så länge sen vi träffades och vi har säkert miljoner saker att prata om!