det här är min sanning.

vissa dagar vänder sig allt emot en, och idag är en sådan dag. Sitter och tänker tillbaka på det förflutna och minns dom svåraste stunderna...

Mamma, jag är glad att du kämpade dig igenom allt. jag tror aldrig jag varit så rädd i mitt liv förut. jag är glad att du alltid finns här, du är den bästa som finns. utan dig är jag ingenting! älskar dig.

Och Mommo, jag hoppas du har det bra där du är nu och att du har det mjukaste molnet att bo på. men det vet jag redan att du har! Vet även att du alltid kollar på oss. Den starkaste stjärnan på himlen är du, jag kollar på dig ifrån fönstret ibland <3 du är bäst fortfarande. Älskar dig och saknar dig så att hela jag snart spricker!

tänker dock inte dra upp allt som hänt, kände bara att jag var tvungen att skriva av mig några rader.. Hoppas alla andra har en riktigt härlig dag!


strand dag

har varit på stranden hela dagen med mammsen, väldigt skönt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen åka hem till baby. Har tyvärr ingen lust att skriva så mycket idag, så nu var det slut med det.

kanintekommapåenrubrik

Pratar med älsklingen i telefonen, han har soppatorrt på min moppe. haha, vi måste verkligen börja hålla koll på bensinen nu. Det är typ andra gången på en vecka vi får soppatorrt!

Blev ingen hämtning av hyllor ikväll,vilket jag tycker är jävligt synd för jag var så taggad på att fixa till i rummet. Jag har väntat så länge på dessa hyllor. Först skulle det vara svarta men nu blev det bebisrosa istället, hoppas verkligen att det blir bra.

Lisette kommer hem till gotland senare ikväll så kanske blir att träffa henne en stund, sen kommer hon med på stranden imorgon såklart! hon och jag på tofta, då är det stek! som varje år ;)

Blir nog ingen mer bloggning ikväll kommer antagligen ha fullt upp med att spela wii nu när hannes kommer. Så ni får ha en superbra kväll allihopa :)

With Love


vill ha!



Denna vill jag verkligen ha, den är ju hur gullig som helst! Dags att börja spara pengar nu...

nyvaken

Nu sitter man här igen, trött och hungrig. Jag skulle kunnat sova flera timmar till men det är för himla varmt i rummet, solen ligger ju på hela morgonen så nu är det antagligen dags för lite solning. Men grejen är den att jag blir så himla rastlös av att ligga på terrassen och sola, jag menar det finns inget hav att doppa sig i om man blir för varm och ingen man känner som man kan prata med. Det är det värsta som finns! men lite solning måste det bli av känner jag. Vi får se vad jag gör med den saken.

Senare ska jag försöka få mamma att åka med mig till Coop Forum och hämta ut mina hyllor som jag äntligen har skickat efter. Men det lär ju bli rätt omöjligt eftersom det är så himla mycket folk som är där såhär års. Galna turister som tror dom äger denna ö...

Frukost time!

saltvatten

Jag ska snart hoppa in i duschen, kom hem från stranden för ungefär två timmar sen och nu väntar jag på att söthannes ska komma hit :) han är lite sjuk så vi ska bara ligga i sängen och mysa och kolla på film.

Det jag behöver just nu är en resa till sthlm! Gud vad jag ångrar att jag inte skaffade ett sommarjobb, för då hade jag haft pengar till alla kläder jag behöver och vill ha.. Det värsta jag vet är att leva på andra liksom, men men det är väl det jag får göra nu. men den 252 aug blir det sthlm med mammsen för då ska hon på karolinska och sen blir det shopping. Hoppas bara jag får ledigt från skolan och så :)

Nu ska jag bara fortsätta vänta på min bubi, sen blir det mys! <3

With Love


nu gäller det.

nu ska jag börja ta tag i det där med bloggandet igen, jag vet att jag har skrivit att jag ska göra det tusen gånger men nu ska jag fixa det. Det är ju trots allt kul att gå tillbaka och läsa vad man har gjort vissa dagar.

Nu ska jag fixa det sista, sen drar jag, mammsen, bosse å älskling vidare till tofta!

With Love / elin.