professor

Dålig uppdatering hära, men så blir det ibland.
Finns mest på takeachillpillnow.blogg.se;)

waterfree

Har precis sett på andra avenyn. MUMS vad bra det var idag!
Imorgon är det prov, ser inte fram emot det ett dugg men det gör man ju aldrig.. Ska iaf lägga mig om en liten stund och läsa igenom det vi har prov på så får jag hoppas att det går bra! :)

Godnatt!

sunshine in the rain

Jag och jos satt ute i solen och åt frukost i morse, finns det något bättre? Äntligen är det fint väder igen, så härligt!
Vi var sedan på en mässa och sedan gick vi en sväng på stan och satt i solen.
Andreas kommer in med bussen klockan tre så ska gå och möta honom då och sen vet jag inte vad vi ska hitta på, skulle behöva gå till bilskolan dock...

pill

Andreas pillar med min mobil och samtidigt spelar han social city på facebook. Fast jag hjälper honom faktiskt, duktig som jag är. Höhö, nördar som vi är. Snacka om att inte ha ett skit att göra när man sitter och spelar facebook-spel hela dagarna ungefär. Men en liten promenad har vi tagit idag och så har vi ätit jättemumsig mat. Snart ska vi göra varm choklad och lägga oss och se klart Avatar och peppa oss inför imorgon. Nya tag!

H&M


hoppsan

Har inte varit hemma något, därmed ingen uppdatering.
Nu ska jag försöka få med mig Andreas till domkyrkan för att tända ett ljus för min mormor. Var vid hennes grav igår och planterade några blommor med mamma. Var även dop för söta Enya igår, trevligt!
Imorgon är det dags för skolan igen, jag ser inte fram emot det...