blir det bättre?

nej! allting blir bara sämre. funderar på att åka iväg någonstans i en vecka för att få slippa denna skiten en stund iallafall.. tror ni jag behöver det? det tror jag...

Ska träffa Hannes idag för första gången efter bråken. jag är nervös, riktigt jävla nervös!
Klarar knappt av skolan längre, blir så ledsen och sur varje gång jag ser dessa falska idioter som rör sig där.
Kanske är dags att börja om på nytt med allting? Först ta en paus och sen försöka om på nytt? nej, jag vet inte riktigt hur allt detta ska gå till. Allting tar emot, inte ens tillräckligt med mat får jag i mig. jag har inte ens lust att äta faktiskt. usch, jag låter som ett jag vet inte vad. Jag tycker bara allt är jobbigt. GE MIG EN PAUS FRÅN ALLT, SNÄLLA!?

...

jag är antagligen inte gjord för att leva det här livet.

jag älskar dig så mycket så att mitt hjärta nästan sprängs. du är allt för mig!

fikat

Jag har precis kommit hem från en fika på stan med sötnosarna Emma och Natta. Det var så härligt att få vara med dom, det var ju så himla länge sen. Vi hade mycket att prata om men som alla vet så är Natta bäst på att babbla, haha! Detta måste göras om, tjejer.

Ska snart ringa pappa och fråga om han kan köra mig till Hannes, vilket han nog gör. Så då ska jag dit och skriva en grej och skicka till min handels lärare sen blir det MYYYYS!

helgen är snart slut

Min helg har varit superlugn, mobilen har varit avstängd hela helgen också.

I fredags åkte jag ut till Hannes senare på kvällen och sov där. Vi gick upp tidigt på lördagsmorgonen för att åka in till Visby och gå på stan en sväng med min älskade mamma. Hittade ett par så sjukt fina stövlar och jag tror jag skiter i att köpa conversen och köper stövlarna istället.
Idag har vi inte gjort så mycket annat än ätit på donken och jag har försökt spela gitarr.. Börjar få in känslan nu!

Varje gång jag går in i en affär med inredningsgrejer och sådant känner jag bara FAN VA JAG VILL FLYTTA HEMIFRÅN NUUUU! Jag vet, jag är bara sexton år och alla tycker jag är sjuk som tänker som jag gör. Men ärligt så är det fan inget jag hellre vill just nu. Hade jag haft råd hade jag flyttat redan nu, verkligen! Tänk er själva att få köpa era egna saker, måla om i vilken färg du vill. FAN VAD HÄRLIGT. jag måste flytta snartsnartsnart. jag LÄNGTAR!


TRÖTTHEEEET

är trött, som vanligt. Men ska kila iväg senare och träffa Lisette och Nathalie :)

Hoppas allas dag har varit bra, jag har inget roligt att skriva. hejdå

tankar gånger tusen

Tankarna bara virvlar runt i min hjärna. Det har de gjort nästan hela dagen och jag kan lova er att min dag har inte varit särskilt bra. Började med att mina ögon knappt gick att få upp i morse och jag somnade nästan i duschen, när det väl kom till sminkningen gick allt bara fel så jag gjorde det inte särskilt bra. Och jag gick hemifrån runt tjugo i och skulle möta Lisette men hon hade inte riktigt kommit fram med bussen så jag gick till hållplatsen och väntade på henne där, då åker josefins buss förbi och direkt får jag ett sms " du ser ju pigg ut ;)" så när Lisette väl kommer av bussen frågar jag " syns det så mkt att jag inte sov klokt?" och det gjorde det såklart. Första lektionen var drama i 2 h och 40 min och där får jag en kommentar " har du inte vaknat ännu?" och jag var så seg i hela kroppen att jag nästan somnade på avslappningen i slutet av lektionen. Kämpade mig igenom hela skoldagen och fick även gå lite tidigare eftersom jag och Lisette var så snabba på datorkunskapen! Vi tog bussen hem till henne och åt fiskbullar vilket hon precis har lärt mig att äta och vet ni vad? Jag tycker det är otroligt gott!

Kom hem för ungefär en timme sen och jag slipar lite på en överraskning till Hannes som han ska få om en månad då vi har varit tillsammans i ett år :) det behövs mkt planering här om det blir som jag tänkt mig.

Nu ska jag gå och städa mitt rum och kanske försöka samla tankarna..

måndag = alltid lika segt!

Imorse kom mamma in till mig och frågade om jag skulle ha min regnjacka och efter det sov jag inte alls bra. Vaknade hela tiden av att jag låg så himla oskönt. Skoldagen har gått lika sakta som vanligt och självklart skulle matteläraren iväg och då kände jag bara att jag kunde tagit lite extra sovmorgon.

Förresten så var insparken lagom kul. Förfesten var amazing! Måste verkligen göras om. Bara det att nu har jag ingen känsel kvar i ena min tå så funderar på att klippa av den, jag menar jag känner ju ändå ingenting så den gör ingen nytta.

På onsdag har jag och Hannes varit tillsammans i 11 månader. Känns som om det var igår vi pussades första gången! Finns ingen som jag älskar lika mkt som jag älskar hannes!


inspark!

Har inte skrivit på sjukt länge, men jag är faktiskt ständigt trött när jag kommer hem plus att jag alltid är någon annanstans än hemma.

Igår var jag och köpte ett par skor till ikväll då det är inspark!
Vädret är tyvärr inte så lockande men hoppas det avtar, fast det sägs att det inte ska göra det.
Vid tre blir det att träffa Lisette, eller hon kommer hit rättare sagt och plockar ihop lite kläder vi ska ha att välja mellan och sedan drar vi hem till henne och då kommer jj dit och så blir det lite förkrök där :) hoppas verkligen på en underbar kväll med underbara människor!



Bild på skorna. Köpta på h&m för 298 kronor :)

måndag och skoldags!

Helgen har varit hur skön som helst, man märker verkligen när man börjat skolan och när helgen kommer. Jag har lite bråttom ska gå och möta Lisette alldeles strax.

Tänkte bara lägga in en bild från igår när jag satt upp mina hyllor. Katterna är för nyfikna!

Är dom inte för söta? :)

Nu måste jag fixa det sista sen kilar jag vidare till skolan. Slutar 15.15 idag, känns segt