11.43

Jag har ännu inte ätit frukost, jag har istället lyssnat på paramore och plockat lite i rummet. Jag är långt ifrån färdig med det. Jag som sa till mamma att städa här när hon var iväg. Jag får helt enkelt sätta lite fart. Jag tycker det är så svårt för jag vill ha lite nya saker här inne och då tänker jag bara på det och då får jag ingenting gjort. Jag är hungrig!!!

Jag lyssnar verkligen på musiken på högsta volymen och visar ingen hänsyn till min bror som ligger och sover. OUPPPPPS!

stars

Filmen igår var bra, verkade som om alla på bion grät mer än en gång. Det gjorde jag och mamma i alla fall.

Idag vid två ska jag och mamma iväg och göra en sak. Ni får se bild sen! Nu ska jag äta frukost.

thats what you get

Har varit och kollat fotboll hela dagen. Båda sötnosarna vann alla sina matcher! Snart ska jag och mamma gå till bion. Sen kommer Hannes hit. Jag tänkte lägga in bilder från idag. Blir senare eller imorgon.

Lyssna på thats what you get och crushcrushcrush med paramore, finns inget bättre!

jättekul

Ni måste bara få höra den stora nyheten. Jag har ont i halsen igen! Nu ska jag ringa mamma och berätta denna stora nyhet för henne också. HATAR DETTA!

planer framöver

Denna vecka.
Imorgon:
Krulliscup och se Hugo och Maria spela. Bio, i taker lyser stjärnorna, med mamma.
Fredag: Romabadet, kanske?
Lördag: Umgås med Emma! Träffa Hannes senare på kvällen när han bowlat.

Mars åker jag och mamma till stockholm en lördag för att köpa kläder.
Maj blir det Kreta med pappa och dom andra!

stort frågetecken...

Varje dag dyker det upp något nytt och jag vet inte alls vad jag ska tro längre...


öh?

GUUUUUUUUURKAN <3333333333333333333333 / hannes

Nu är det såhär att jag har inte orkat blogga och egentligen har jag inte det nu heller. Plus att Hannes står och glor och garvar och fånar sig bredvid mig och jag kan inte skriva när han gör det. Därför blir det inget inlägg fram tills han slutar reta mig punkt slut.


wants


väskor från gina tricot. 249 & 299 kronor. Dom här ska jag köpa!

snö

Jag och Hannes vaknade faktiskt ovanligt tidigt idag. Runt halv elva tror jag. Vi låg och myste en liten stund sen gick vi upp och gjorde frukost. Vi spelade gurkan också. Jag ägde dom så jävla mycket, är helt enkelt bäst. Senare åkte vi in till stan och åkte pulka. Snacka om att alla måste trott att vi var helt knäppa när vi skulle åka "tåget". Alla stannade och kollade på oss. Jag har typ världsroligt tillsammans med den familjen!

Nu sitter jag hemma och väntar på att älsklingen ska komma hit. Då ska vi spela gurkan igen. Jag kommer vinna!


rip bäärnt <3

Igår dog min älsklinsfisk. Katten råkade slå ner hans extraskål som han är i när han ska få nytt vatten och då dog han antagligen av chock. Åh, min sötnos :( <3


du vet ingenting


LOV!

Äntligen är det lov, nu ska jag få sova hur länge jag vill i en hel vecka! Kan inte bli bättre, typ. På tisdag ska jag till tandläkaren och laga en tand som inte ens är trasig? Känns inte direkt lockande. Har inte lust att ta en stor jävla spruta i käften så att det blir bedövat. Nej, ska dom göra det så springer jag därifrån för jag väljer hellre att vara vaken än att vara avsvimmad. Tack!


åhléns

Ska alldeles snart gå och möta Sofie vid atterdags. Jobbar 10.00 - 17.00. Jag är trött. Men dagen går nog fort. Ska även ha en lite lunchdejt med Jos idag. Trevligt! Nu ska jag börja gå. Ha en bra dag!

administration

Har administrationslektion just nu. Jag och Sandra ska skriva en uppsats tillsammans om säkerhet i butik och så vidare.. Den här kursen är så himla lik Handelskursen. Handlar om nästan samma saker så det är inte så jättekul. Plus att läraren påminner om en äldre blondinbella, det är nog det enda roliga! Efter skolan har jag och Hannes bestämt att vi ska gå och fika. Mys! Nu ska jag fortsätta arbeta. Ha det bra så länge!

pappa

Sitter och väntar på att Hannes ska komma hit så att pappa kan komma och hämta oss. Tänkte att jag tar med kameran dit och tar kort på mitt rum så att ni får se hur det ser ut nu :)

Ha en superbra kväll!


17

Hade engelska prov idag och det gick typ superbra. Svarade på alla utom två kanske? Fast jag har ju väldigt lätt för att skriva på engelska så det är nog därför. Det är en annan femma när man ska prata då kan jag det inte alls...

Har mest gått runt i skolan och frysit häcken av mig hela dagen. Det är så jävla kallt inne i vårat hus så man måste ha jackan på sig hela tiden. Och sen har jag väl mest gått runt och tänkt på hur pissigt allt är också. Så himla trött hela tiden. Det beror nog ännu på penecillinen. Det gör mig verkligen trött. Det är bara imorgon kvar i skolan sen ska jag till åhléns igen. Sen är det lov. Det kan inte bli bättre! Dock är det ännu snö här, jag som längtar så mycket till våren nu. Kan det inte bara bli varmt så att man kan börja använda en massa fina vår och sommarkläder. Tänk er ballernaskor och shorts och solbrillor? Riktigt bekvämt!


outfit



tröja-cubus. jeansleggins-veromoda. kofta-samma som igår.

trögt

Det går trögt med pluggandet. Jag har inte ens börjat. Eller jag började men jag lade det åt sidan lika fort igen. Är inte på humör för att plugga idag. Jag tänker för mycket på allt annat just nu. Hoppas det löser sig och blir klokt snart. Det här är inte kul längre...

Förresten så lämnade jag in mitt individuella val idag. Det första blev blogg. Alltså att man får lära sig hur man skapar och driver en egen blogg plus att man får lära sig photoshop och sådana roliga saker. Det andra blev engelska B och tredje Spanska steg 1. Hoppas verkligen jag får blogg. Skulle varit hur kul som helst! + att mina älsklingar valde samma :)

Kolla under hans rumpa :) hahaha

mat+plugg

Jag kom hem för en stund sen. Känner mig lite hungrig så jag tänkte ta en macka eller något sådant sen till det blir det plugg. Känns som om det är rätt mycket nu. Har inte ens börjat på samhällskunskapsuppgiften. Har varit sjuk och jag trodde att vi skulle få lite längre tid än så här på oss. Jag är inte särskilt bra på sådant med uppsatser så jag får försöka skrapa ihop något så bra jag kan. Imorgon har vi även engelska prov som jag måste plugga på ikväll men det är däremot lite lättare än allt annat. Så det blir inte så svårt att klara av!
Nu ska jag sätta igång så jag slipper sitta uppe halva natten :)

outfit



leggins-veromoda. tröja-bikbok. kofta-veromoda

huhuhu

Jag har INTE roligt. Tiden går verkligen sakta och uppgifterna är så himla tråkiga. Jag har inte tagit någon rast så jag går snart. Typ nu :)

måndag

Har näthandel just nu och hela datorn är så jääkla seg. Det kom upp någon ruta om virus? konstigt, haha.
Är verkligen hur trött som helst. Nu ska jag arbeta lite :)

love


You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me


semlor och saft

Mina kusiner åkte för en stund sen. Det var så länge sen de var här och jag har verkligen saknat dem! Även om det blir en jävla liv när de är här så är det ändå så jäkla roligt. Dessutom fick jag min födelsedagspresent av dem och det var 200 kronor som min mamma har gömt undan som hon gjort med alla mina pengar så att jag kan spara. Vi åker till Stockholm den 23 Mars (nu måste jag komma ihåg att be om ledigt) då vi ska till karolinska för en efterkoll på hennes bröst som hon var uppe och opererade för ett tag sedan. Vi ska även gå på stan och handla en massa kläder. Det ska bli så kul att göra något tillsammans med henne, bara hon och jag. Det var länge sen.

Hannes kommer hit sen och då hoppas jag att han tar med sig kameran. Ska påminna honom lite, men han verkar rätt upptagen med något som jag inte vet vad det är... Riktigt irriterande när man skriver sms efter sms och aldrig får något svar. Gah!

Förresten så fick jag reda på att mamma har tagit bort spärren från hemtelefonen så att man kan ringa mobil igen. Jag visste ingenting? Blev helt chockad för det var tydligen ett tag sen hon hade gjort det.

Nu ska jag äta och det blir : kyckling, ris och currysås. Mums!

söndag

Min alla hjärtans dag var väl helt okej. Vi var som sagt barnvakt men jag glömde ta kort och min kamera är hos Hannes nu så jag kan inte heller ta kort på det jag fick. Gör det senare eller en annan dag!
Vi såg i ialla fall på melodifestivalen och jag gillade inte en enda låt. Bruce den allsmäktige såg vi också men jag somnade i reklamen. Jag hatar reklam.

Kom hem för kanske en timme sen och har duschat. Nu sitter jag och väntar på mina kusiner som ska komma hit och fika. Ska bli riktigt kul. Har inte träffat dem på kanske tre månader. De har varit i Thailand hur länge som helst. Mys!

Nu ska jag klä på mig och plugga.

jag gillar inte det här...


fredag

Sista dagen på veckan och det ska bli riktigt skönt! Även om jag varit hemma och varit sjuk alla dagar utom igår och idag så är jag helt slut efter bara igår. I helgen ska jag bara ta det lugnt. Barnvakt ska jag vara också, åt söthugo!

Har egentligen inte så mycket att säga mer än att jag ska snart gå till åhléns. Sofie öppnar nämligen åt mig vid fem i nio. Och idag ska vi äta på Mc donalds. Mums! Vi har sett fram emot det, haha.

Förresten så var gårdagen ingen bra dag för mig. Fast ändå lite. Jag såg vissa personer jag egentligen inte vill se och absolut inte höra en av dem prata. Sen sent på kvällen satt jag, Hannes och Marie och pratade om allt möjligt. Det var mys! Och jos var sjuk igår så jag hade inget roligt lunchsällskap. Fast Sofie är inte dum hon heller :)

Nu ska jag fixa det sista. Ha en bra dag!

torsdag blir en lång dag

Jag ska iväg på praktiken även om min kropp tar emot. Jag tänkte i alla fall försöka vara där hela dagen men det är en så himla lång dag. Bäst att jag säger som det är till han som tar hand om mig att jag varit sjuk och gick dit för att jag inte ville missa något. Men jag gör mitt bästa. Slutar klockan 17.00 om jag orkar hela dagen. Just nu känns det inte så. Mamma ska göra frukost nu. Ha en bra dag!

nu

Nu som först ska vi gå in på järnaffärn. Ö&B också, orkar jag? Egentligen inte.

onsdag

Idag är det sista dagen jag måste sitta inne. Egentligen kanske jag borde vara hemma resten av veckan? Men det är skit samma. Om jag blir helt slut imorgon på praktiken så kan jag nog gå hem. Hoppas jag. Men jag ska nog inte behöva gå hem, fast jag är helt slut just nu i alla fall. Men det är ju bara just nu...

Igår när jag tänkte sova så började jag läsa ATT ÄLSKA SOM EN PORRSTJÄRNA.  Finns nog ingen bättre bok. Jag hade inte ens läst ett kapitel och jag tyckte det var skitspännande och intressant så jag kunde inte lägga ifrån mig boken. Jag läste till kapitel tio sen fick jag så ont i ögonen för jag inte orkade ha på mig glasögonen så då lade jag ifrån mig den. Vad kunde klockan ha varit då? Kanske halv två. Men vad gör det? Jag skulle ju inte gå upp tidigt idag ändå. Fast när klockan är nio är klockan inte så jättemycket men då gick jag upp i alla fall. Måste ju komma i säng och somna i en braa tid ikväll också, men det ska nog inte bli några problem.

Som jag sa igår så fyller min morbror år idag. Jag och mamma ska springa in till järnaffärn för att köpa kaffemuggar. Han har inga. Bara två små kaffekoppar. Och han typ älskar kaffe, så det blir en bra present. Sen ska mamma göra fläsk och löksås till honom. Jag hatar det så jag får laga egen mat. Och vet ni vad det blir? Något man åt när man var liten och det är SPAGETTIRINGAR! Mums. Jag har fått  Hannes att gilla det också så jag lagar lite till honom också :) Super!
Nu ska jag nog ta på mig mjukisbyxorna och gå över till järnaffärn. Om mamma är klar vill säga...


some new things








....

Jag är trött, riktigt trött. Den där jävla medicinen gör så att man blir trött. Och jag är ensam. Utan Hannes. Jag tycker inte det är kul. Men ibland måste man, fast vi aldrig är ifrån varandra annars. Men nu när vi väl är det känns det som om det var en hel evighet sen vi träffades sist. I sådana här lägen är det inte kul att vara jag. Jag vill prata med någon. Hm, det finns ingen jag kan ringa heller. Fan vilket värdelöst inlägg det här blev. Nu ska jag se karlsson på taket!


klagning

AHH, jag blir så irriterad på en lärare jag har. Jag har inte lämnat in en uppgift. Jag skulle lämna in den igår men eftersom jag är sjuk och har medicin så kan jag ju inte gå till skolan för att lämna in den. Och hon blir otrevlig? Eller det kanske inte var meningen att hon skulle vara det, det var ju bara på ett mail men hon uttrycker sig verkligen dumt. Imorgon ska jag gå och häämta mina böcker i skolan så att jag kan göra uppgiften då. Usch, hon irriterar mig så otroligt mycket med den attityden hon har!

goldfish


tisdag

Jag kom precis ur duschen. Jag och mamma ska bara springa in på stan för att fixa till mina glasögon och köpa en present till Roine (min morbror) som fyller år imorgon. Sedan ska vi faktiskt kolla på en behå till mamma. Det var flera år sen hon hade en sist och jag är så glad för hennes skull att allt typ är fixat nu!
Lite senare lägger jag in en bild på bäärnts skål som fått lite ny inredning ju. Haha, känner att det är lite mycket fisk om min blogg just nu. Men han är typ bäst bara för att jag fick honom av dom bästa!

Nu ska jag klä på mig :)

verkligen INTE kul

Självklart var det halsfluss, IGEN. Det var ju inte alls länge sen jag hade det sist. Fan vad jag hatar det! Men jag och mamma tog iallafall en tur upp till skarphäll så jag köpte lite saker till bäärnt! En skattkista och en växt. Ni får se en bild någon dag när jag ordnat med det :)

NU: pippi!

doktorn

Fick tid vid doktorn klockan kvart i två. Mamma och jag går bort. Det är skitlångt. Inte kul. Ska ta halsprov och stick i fingret och sen en koll. Hör hur mamma pratar i telefonen med en kompis och säger att jag har haft mycket problem med halsen men att jag varit typ fri från det några år men nu verkar det vara kört igen. Jag håller med, det verkar vara rätt kört.
Solen lyser förresten ute nu och det kan nog bli rätt skönt med lite luft ändå. Kanske kan flirta in mig lite hos mamma så vi kan ta en sväng upp till skarphäll och göra det där jag ville. Hehe, jag är allt lite finurlig jag. Bäärnt ser ju så ledsen ut i skålen stackarn. Han vill ju ha lite inredning hit och dit hehe. Pratar om honom som om han vore mitt barn, men det är han ju. Min lilla bebis... haha, vad töntig jag är. Jag skriver liksom bara för skrivandets skull just nu. Har egentligen inget vettigt att skriva men jag vill bara skriva ändå eftersom jag inte har någon att skriva eller prata med. Usch, det är tråkigt att vara hemma och vara sjuk...
vet ni vad ni ska få? EN BILD PÅ MIN BÄÄRNTIS. Ovanligt va? Men han kollar så jävla konstigt på mig, haha.

kretakretakreta!



Hotellet vi kommer bo på har vi här. Det är 0 meter till stranden och ligger typ perfekt. Jag längtar efter värmen så otroligt mycket nu! Bilderna tog jag ifrån apollos hemsida. Vill ni veta mer om hotellet sök på ideal beach på apollo.se :)

Ska till doktorn senare idag tror jag. Har ju lite mycket problem med halsen just nu. Hoppas jag slipper att operera bort mina halsmandlar eller något liknande. Jag får ont i magen av att bara tänka på det. Hu, jag gillar inte sjukhus... Nu ska jag typ ta ett bad eller något så jag får lite värme och sen bara vänta på att min älskade mamma (som är på bättre humör nu) kommer hem. Jag har lust att göra så jävla mycket saker idag. Jag känner mig inte så hängig ellr febrig just nu. Det är bara halsen som krånglar. Men i mitt hem så har vi regeln att stannar man hemma från skolan får man inte gå ut. Fast jag vill, för jag vill köpa massa saker till min älskade bäärnt som simmar runt utan växter och slott. Det kan nte vara kul för honom. Sen vill jag till rusta för att köpa en skitsmart handduk man har på huvudet  med en liten knapp på. Alltså en handduk man har till håret så slipper man ta två stora och jobbiga. Jos har en sån såg jag i torsdags, jag tyckte den var klockren. Och sen behöver jag städa mitt rum för det ser ju förjävligt ut rent ut sagt. Om jag får medicin hos doktorn så kan jag ju försöka få med mamma bort till willys och hämta medicinen där för då kan jag iallafall springa införbi zooaffären och rusta. Det ligger ju bredvid varandra. Gud vad jag babblar om allt och ingenting. Jag har tråkigt!
Nu ska jag ta tag i kragen och bära mig själv in i duschen. Uppdaterar säkert jättemycket mer sen :) 

torsdagens bilder!

  























Ni är bäst, älskade flickor <3
Och hörrni, Jos katt är med för att "aaaaaaalla coola katter är på fest här i min diskho!"

monday

Kom hem från hannes för ungefär en timme sen. Blev inte skola för mig idag. Jag hade ju feber igår. Har skitont i halsen så jag knappt kan svälja plus att jag hostar skitmycket och det kliar som fan i halsen. Jag tycker inte om att vara sjuk. Tänkte att jag ska se Pippi Långstrump på de sju haven lite senare idag. Finns inget bättre än pippi ju!
Nämnde ju igår att min mobil har gått sönder på något konstigt vis. Den går alltså inte att starta överhuvudtaget. Så nu får jag ha en annan mobil som inte är den bästa. Ska lämna in den andra mobilen så fort som möjligt för så här kan man ju inte ha det.. Tur att jag fick en kamera för jag är nästan mer kär i den än vad jag är i mobilen just nu fast man känner sig verkligen tom utan mobil. Fast jag har ju en som jag kan ha så länge :) Tur det med!
Nu tänkte jag koka mig lite te och typ lägga mig på soffan och se lite tv eller så ser jag någon film här på datorn helt enkelt. Hm, kan inte bestämma mig. Umgås med fisken eller med min sura mamma? Blir nog fisken :)

jahaja

Då var det antagligen dags att bli sjuk igen.. Har feber och så jävla ont i halsen. Kul att man någon gång blir frisk över huvudtaget. Hatar att vara sjuk. Får se hur det känns imorgon och om det känns bättre då går jag till skolan iallafall annars stannar jag nog hemma faktiskt. Vill ju vara pigg till på torsdag då det är praktik igen!

Hannes sitter ute i köket och pluggar medans jag sitter och spelar lite på datorn. Borde egentligen ligga i sängen och bara ta det lugnt men det är så jävla tråkigt att göra det själv. Hoppas min älskling bli klar snart...

Förresten allihopa så har Bäärnt (min firre) inte dött än. Katten har inte stoppat ner tassen och fått tag i honom och bitit av honom huvudet ännu. Jag funderar också på att åka till zoo affären imorgon för att handla en växt och ett slott till honom typ. Han måste ju få det fint och trevligt i sitt lilla hav.

söndag

I helgen har jag och hannes bara tagit det lugnt och jag börjar känna mig sjuk igen. Har så där jävla ont i halsen igen. INTE KUL! Något mer som inte är kul är att min mobil typ har gått sönder? Går inte ens att starta den. Mmmmm super kul. Som vanligt har jag inte turen på min sida...


hos jos

Sitter i jos rum och väntar på henne medans hon är inne och duschar. ikväll ska vi på sävefest. Jag, jos, sandra och lisette. Hoppas på att det  blir kul! är inte alls på bra humör. Vissa personer behöver tänka om... Men jag löser det antar jag. Och hoppas helt enkelt på att  kvällen blir bättre än min dag har varit.

låt bilderna tala

                   

idag är ingen vanlig dag...

... för det är elins födelsedag. Eller hur den nu går, ni vet den som är med i Lotta på bråkmakargatan. Idag fyller jag iallafall år och det är skitkul. Jag har fått asmkt fina saker. Eller inte asmkt. Men FINA är dom iallafall! Är supernöjd. Och det bästa av allt var att jag fick vad jag önskat mig skitlänge nu. EN KAMERA!!! Nu blir det mycket bilder o bloggen framöver för jag lär ha med mig den överallt. Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite sen kommer det nog lite folk :)
Bilder från dagen kommer in senare och även det jag fått tror jag.


1 dag

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!! :)

skolan idag gick segt men slutade ju tjugo över ett så det var skönt. Nu sitter jag och älskling och väntar på pappa och vi ska åka och hämta mina glasögon. Nice nice nice!


kallt

Sitter i Hannes rum och spelar en massa mini-games medans han är ute i garaget. Det är så otroligt kallt här inne så jag hoppas verkligen att han är klar där ute snart så att vi kan duscha. Då ska jag duscha i ungefär 100 grader så jag blir varm sen ska jag nog lägga mig i sängen och läsa min bok lite. Måste ju bli klar med den och ni vet varför för det har jag skrivit om innan! Imorgon är det skola igen, jag längtar INTE. Vill bara ligga kvar i sängen och sova så länge jag bara vill varje morgon. I morse var det otroligt jobbigt att gå upp, gick inte upp förrän vid tjugo över sju av att mamma var inne och sa till oss. Då är det jobbigt då! Hon brukar aldrig vara tvungen att säga till. Även om jag går och lägger mig tidigt och somnar i en bra tid så är jag ändå lika trött. Det är konstigt det där. Dessutom vill jag ut och gå varje dag för att få LITE motion i alla fall. Nu ska jag sluta skriva för det blir bara en massa som egentligen inte är ett dugg intressant i detta inlägg. Märks det att jag har tråkigt?

dagens

Dags för en dagens som jag inte haft på jättelänge.

Humör: Glad
Gjort: Varit i skolan
Planer: Ta det lugnt
Ser på: datorskärmen
Lyssnar på: Pussycat Dolls
Läser: Bloggar
Dricker: Te
Äter: kakor
Kläder: Jeansleggins, linne och kofta
Bästa: Att det är 2 dagar till min födelsedag!
Sämsta: Att jag är så otroligt trött
Önskar mig: Pengar i massor!

2 days

Ser verkligen fram till att fylla år! Det är skitkul enligt mig. Hoppas jag får ihop lite pengar till en kamera för jag är typ i stort behov av en. Och Hannes och hans mamma ska köpa presenter till mig idag. Är jag nyfiken eller nyfiken?

Skolan gick rätt snabbt idag. Hade desam idag igen då vi fick sluta tidigare. Kilade då in till öster för att gå en sväng med Lisette, Sandra och Tove. Nu sitter jag hemma och väntar på Hannes vilket inte är ovanligt. Ska nämligen hem till honom ikväll. Tänkte ringa honom och be honom kolla efter en snygg tröja som jag kan ha på onsdag on the big day. Just det, jag har ännu inte gjort klart uppgiften åt honom. Jag borde ta tag i det fast alla tänker säkert att jag inte borde göra den men vet ni? Jag har läst boken åt honom som uppgiften ska handla om. Han gillar  ju inte att läsa och det var trots allt min favoritbok. GossipGirl såklart!

Här bjuder jag på lite bilder från idag. (jag vet att det är dåliga bilder eftersom min mobil bara har 1 megapixel, men det är i alla fall lite bilder)

           

Dessa personer är ju för speciella <3 (förlåt tove, men du är för jävla snygg haha)

!!!

Nu väntar vi på att mamma ska komma och hämta oss. Jag ska hem och ta en varm och skön dusch. Eller kanske ett bad? Jag tror jag röstar på det sista med lite ansiktsmask, face scrub och badsalt.

3 days

Nedräkningen fortsätter så klart. Jag ser fram emot min födelsedag. Vet dock inte hur den ska firas ännu. Antar att det blir hos mamma fast det är pappas vecka. Det ordnar sig!

Idag håller hela Hannes familj utom Hugo och Hampus på ute i garage. De städar och fixar moppar och hej hå. Jag har fått två uppgifter. Den ena är att hjälpa hugo med läsningen i femton minuter och den andra är att hålla koll på brasan. Det där med brasor är jag inte särskilt bra på. Jag tänkte ropa på Hannes när det blev dags för lite mer eld.

Kanske tänkte fixa lite med Hannes svenska uppgift som jag skulle göra åt honom. Annars blir det The sims som vanligt på mina söndagar. Senare idag åker vi till mig. Och vet ni? Jag vill ha en kamera!