ojdå

Jag har blivit dålig på att uppdatera, har saker att göra hela tiden. På torsdag börjar jag jobba, dock är det inte många dagar i veckan och det är väldigt bra tider. Såå, jag lever livet fullt ut ändå!



här har ni att kolla på, för vi är så jävla snygga!

väskinde

Sitter ännu ute hos jos, äter spagga och ser på pippi på rymmen. Snart kommer julia hit och jag hoppas VERKLIGEN att Lisette också kommer! Senare blir det grill och chill :)

josjosjos

Ligger i sängen ute hos jos i väskinde. Sov här i natt och igår hade vi supermysigt. Vi lagade wok, gjorde jordgubbspaj, spelade kort med hennes lillebror, såg på tecknade pippi och lite annat. I helgen har vi tänkt på om vi ska ha en riktig myshelg här, men inget är hundra procent säkert ännu  är bara lördagen som är spikad! Nu ska jag nog gå ut och lägga mig i solen och bränna mig lite till ;)

sommarrrrrr



Solning idag igen, almedalen som vanligt! Tillsammans med jos och kanske andreas. Hannes åker till tofta men jag kände inte för att åka med då jag brände mig lite igår, det börjar dock gå bort men solen tar på ett helt annat sätt på stranden så jag drar till mitt nya häng. Eller vad säger du jos? ;)
Tycker bara att Lisette ska jobba mindre och vara med oss, fast snart börjar jag jobba också dock inte så mycket som mina kära vänner.
På lördag har vi trevliga planer, det ser jag fram emot. <3

ovanligt?

Ska ner till almedalen med jos och chilla lite ikväll igen :) Inte så ovanligt nu för tiden. Imorgon blir det solning där, mys!

.

Fan, vad skönt det hade varit att bara få slippa detta.


almis

Har spenderat hela dagen i almedalen tillsammans med jos och hannes. Jag har bränt mig så nu ser jag ut som en vandrande kräfta. Inte okej!
Ikväll ska jag och älsklingen åka ut till pappa och bara ta det lugnt, vi tänkte se rallybrudar tillsammans med pappa och gill. Det blir nog en riktig myskväll ikväll. Faktiskt så orkar jag inte göra så mycket annat.

Bilder från dagen, gårdagen och någon dag innan det kommer antagligen imorgon.
Ha en toppenkväll!

ouhouh

Är färdigfixad och ska gå och handla lite, blir grillning i almedalen eller något liknande ikväll med mina favorittjejer. Kameran åker med i väskan! :)

...

Så äckligt trött på alla idioter, försvinn!

glad midsommar!

Nu ska jag börja fixa mig inför kvällen. Simon, Filip och Hannes kommer om lite mindre än en timme. Ville bara önska er alla en glad midsommar!

yesterday














dam di dam daaaam

Nu har jag städat klart mitt rum, känns skönt att ha det rent och fint. Men fy, vad det är tråkigt att städa. Jag förstår verkligen varför jag inte städar så ofta!

Hannes är på väg hit, vi ska käka gul vattenmelon och popcorn, dricka läsk och spela wii resten av kvällen, mysigt!
Imorgon är det midsommarafton som alla vet, då blir det chill och grill tillsammans med Simon och Filip. Kommer nog bli riktigt trevligt!


mys!

Igårkväll spenderade jag kvällen med mina älskade vänner Jos, Alex, Victor, Andreas och självklart Hannes. Det var bara Lisette som saknades där nere i Almedalen!

Jag och Jos väntade på killarna och satte oss på en filt i palisaderna (stavning?) och bara kollade ut på solnedgången och pratade, såna stunder älskar jag! Jag skulle fan kunna bo på den där jävla filten resten av mitt liv!
Mötte sedan killarna nere i almedalen och där chillade vi galet. Hannes var på dåligt humör och åkte hem tidigare än alla andra, jag stannade kvar med dom andra och åkte senare på min jättesnabba moppe ut till Hannes. (Moppen är INTE jättesnabb, höhö)
Idag håller jag på och städar mitt rum, det går sämst. Jag har knappt börjat, känner mig urkass men vem fan bryr sig! Jag har hela natten på mig ju, det är ju sommarloooooov.

Bilder från gårdagen kommer senare idag!

sometimes late at night

Igår sent på kvällen åkte jag, Hannes, Alex och Victor hem till mig. Vi spelade singstar och jag och Victor vann, men vad annars? Vi var ju bäst! Pojkarna sov även över och Alex vaknade svintidigt så jag blev irriterad, som alla andra dagar när jag vaknar. Vi åkte till stan och Hannes till gymmet, nu ska vi snart ses igen alla fyra för att åka och bada. Dock tror jag att jag hoppar badningen och kollar på istället, solar lite och bara chillar. Jag ska ännu fixa lite fika och så till oss, känner mig som värsta mamman. Hehe, men jag får ta hand om småkillarna lite ;)

Ha en bra dag, ska ta många bilder så senare blir det bilder :)


<3



Ställer mig ännu frågan varför? Varför tog gud tillbaka dig till himlen så tidigt? Vi saknar dig så det gör ont, men vad vi än gör så kan vi aldrig mer få träffa dig.
Jag älskar dig och saknar dig så otroligt mycket. Du är himlens finaste ängel!

lättnad!

Fyyyy bubblan, vad jag är glad! Kom lite sent till skolan eftersom Hannes tog hand om klockan i morse så jag försov mig, men jag skyndade mig som bara den och var här runt kvart över åtta. Nästan direkt då hade jag betygsnack med min lärare inom näthandel och turism och gissa vad?! JAG FICK G. Fan vilken lättnad. Jag är sjukt glad för bara ett G eftersom jag inte trodde att jag skulle få det. Jag har knappt skickat in något och så gjorde jag hemsidan och det visade liksom att jag kunde det mesta och sen på turismen fick jag värsta spurten och skickade in massor av uppgifter så där fick jag G på grund av det. GUD VAD SKÖNT! Detta borde firas, wihoooooo.

det var på tiden

Medans älsklingen duschar har jag plockat ur min resväska, hela tre dagar efter att jag kom hem. Det brukar ta ungefär en månad innan jag inser att jag borde göra det annars, har jag blivit klok nu? Nej men det var faktiskt på tiden, annars får man ju aldrig kläderna tvättade. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig och se en film. Men inte vilken film som helst, utan Mio min Mio. Jag har aldrig sett den förut faktiskt, Hannes tyckte jag var total konstig som inte hade gjort det. Det kanske jag är, vem vet? Hoppas fan att den är lika bra som pippi och karlsson på taket och alla dom där Astrid Lindgren filmerna.

Märks det att jag har fått tillbaka suget till att blogga? Det tycker i alla fall jag, så här mycket har jag inte uppdaterat på hur länge som helst. Två inlägg på en dag, amazing!

Godnatt och sov gott ni söta :)

gotland

Kom hem i torsdags från underbara kreta. Jag lovar er att det kunde inte bli bättre! Jag MÅSTE tillbaka i augusti/september, jag bara måste. Jag älskade att vara där och ville inte ens åka hem. Jag ville och vill ännu bo kvar där för resten av mitt liv. Men istället sitter man på den här jäkla skitön och allt är sämst. Jag behövde mer tid där helt enkelt...

Och DU! Det finns ingen som går mig så mycket på nerverna som du gör. Du vet vad som väntar, för du kommer inte få det lätt... Ger man sig in i leken får man leken tåla, heter det va? Ha-ha-ha!