0909

Fick gå upp tidigare idag än vad jag egentligen hade behövt. Pappa skulle åka till vibble till åtta så jag åkte med honom då. Det var rätt bra faktiskt, för då hann jag för en gångs skull äta frukost. Snart väntar skolan, ska börja gå om en liten stund! Två lektioner, sen blir det att fixa en grej och ikväll blir det antagligen halloween cupen fast vårat lag inte kom med för att vi anmälde oss för sent, synd som tusan!
Imorgon ska jag vara barnvakt till elva sen får jag se vad som händer efter det, fest någonstans kanske? :)


din sko 599 kronor


school

Sitter och har näthandel just nu. Samlar massa bilder på skor eftersom jag ska göra en hemsida där man "säljer" skor. Riktigt långtråkigt och så men vad gör man inte för skolan liksom? ;)
Ikväll har stan öppet till nio så jag ska vandra ner där med Sandra och kanske mamma för att kika lite, sedan bär det nog av ut till pappa i traume. Han har hämtat bilen nu så jag måste lära mig att starta den först och främst, får ju inte köra förrän jag har fått körkortstillståndet och jag skickade in det igår, det skulle ta cirka 6-8 veckor. Tråkigt, men sant.
Nu ska jag fortsätta arbeta sen är det mattedags. USCH!

right here

Skolan idag som vanligt. Varför är det så sjukt jobbigt att gå upp på morgonen så här års? Jag tror jag ska sätta upp lysrör i mitt tak så att det blir jobbigt ljust, och då bara MÅSTE man gå upp.

Mammsen och jag har varit ute och gått idag, vi gick till linds och köpte grejer till mommos grav. Det var jobbigt.
Jag saknar dig finaste ängel <3

34

Förstår inte det roliga

!

Jag är trött. Trött på all falskhet, alla idioter.
Lämna mig bara ifred.


tand

Sitter här och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, han ska med mig till tandläkaren! Fast jag snart fyller 18 så vågar jag ännu inte gå dit själv, barnsligt jag vet...
Mår sjukt illa, så ska ta en alvedon och sedan några glas vatten och sen kommer han :)

förvirrad

Vill inte minnas, vill inte sakna.

bak



Nu åker jag och äter middag hos min älskade morbror och hans familj sedan blir det träff med några kompisar :)

mums!


som vanligt

Sitter hemma och är sjuk, har feber, hostar som en galning och är stenförkyld. Det är inte kul, det är sista veckan på praktiken och jag vill vara där men när jag mår såhär så går det inte riktigt. Min alvedon sitter ännu i och jag känner mig lite pigg för tillfälllet. Hela morgonen och eftermiddagen har jag legat i min säng och sett på svenska hjärtan.
Klockan fem är det handledarkurs på bilskolan som gäller, hoppas jag orkar. Tar en alvedon innan så att den sitter i hela den tiden jag ska vara där. Äntligen kan jag snart börja övningsköra!

..

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

..

All I needed was the love you gave
All I needed for another day
And all I ever knew
Only you

mohaha

Jag tänkte skriva ett inlägg, men jag känner ingen ork!



saknar!

MYS

Om en timme ska jag på bio med mammsen och bosse. Flickan som lekte med elden blir det och jag hoppas verkligen att den är bra. Jag brukar inte gilla att gå på bio, ska jag vara helt ärlig så brukar jag somna. Sist jag var på bio såg jag i taket lyser stjärnorna och då somnade jag faktiskt inte, den filmen träffade mig rakt i hjärtat och jag grät minst hundra gånger.
Efter bion kör bosse mig till jos, där blir det lax och barnvaktande. Vi lär boka biljetterna till Paramore också och när vi har gjort det kommer jag vara världens lyckligaste tror jag! Jag har redan fjärilar i magen. Haha, töntigt jag vet men vad fan, jag älskar paramore!


!

Du borde fan skämmas.
Jag lägger mig inte i ditt liv, lägg dig då inte i mitt.